Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

10 Αυγούστου 2010

Βλέπουν Γκοβού και «Μπουμ»

Δύο ακόμα σπουδαίους παίκτες πρόσθεσε στο δυναμικό του φέτος ο Παναθηναϊκός. Τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σίντνεϊ Γκοβού. Πολλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού» δεν είδαν καν τα παιχνίδια σε Αυστρία και Αμερική, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν από κοντά στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στον Ατρόμητο.

Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου και όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα η ομάδα του Ατρομήτου οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 με τα εισιτήρια να κοστίζουν 15 ευρώ.

Μπορεί να απουσιάζουν εννιά Έλληνες διεθνείς, ωστόσο οι «πράσινοι» οπαδοί θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να θαυμάσουν για πρώτη φορά από κοντά τους νέους Γάλλους αστέρες της ομάδας, τον Σίντνεϊ Γκοβού και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ πολύ πιθανό είναι να ξεκινήσει βασικός και ο Ντάνιελ Φερνάντεζ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά ότι κανονικά θα αγωνιστούν και οι Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος δεν θα πάει στη Μοζαμβίκη για την αναμέτρηση με τη Ζουαζηλάνδη.