Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Ξυπνήστε πριν είναι αργά…

Ακόμη και τώρα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Κοπεγχάγη, δεν μπορούμε να χωνέψουμε πως ήρθε αυτό το 0-2.
Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλά το ματς, είχαν καλές στιγμές και έδιναν την εντύπωση πως θα σκοράρουν. Έδειξαν ότι το είχαν… Αλλά, σε μια φάση ο Εντόι έφυγε από την άμυνα, ο Τζόρβας έκανε έξοδο του… Μεσολογγίου και εκεί τελείωσαν όλα. Ήρθε και το 2-0 γρήγορα και τέλος η σεμνή τελετή.

Αυτό που φωνάζει πάντως, είναι πως υπάρχει πρόβλημα. Ένα βασικό είναι τα τρεξίματα που δεν έχει το «τριφύλλι». Και φυσικά, η άμυνα που για ακόμη μια φορά είναι η αχίλλειος πτέρνα. Χτυποκάρδι μόλις η μπάλα φτάνει κοντά στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Το πείραμα με τον Ζιλμπέρτο, σε καμία περίπτωση δεν έπιασε. Το αντίθετο μάλιστα. Δημιουργήθηκε πρόβλημα και στα χαφ, καθώς ο Σιμάο έμεινε μόνος του να παλεύει ανασταλτικά. Και η Κοπεγχάγη έκανε… πάρτι.

Αυτόματα λοιπόν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτή την ήττα έχει και ο Νίκος Νιόπλιας, καθώς όσα έκανε δεν του βγήκαν.

Μπορεί κανείς να μιλήσει και για ατυχία, αλλά δεν έχει νόημα. Η Κοπεγχάγη στο πρώτο μέρος είχε… 100% ευστοχία. Δύο σουτ εντός εστίας, ισάριθμα γκολ. Και ξεκινά το δεύτερο μέρος, μένεις με δέκα και κάπου εκεί τελειώνουν όλα και τυπικά.

Όσο καλοδουλεμένο σύνολο κι αν είναι οι Δανοί, μην τρελαθούμε. Εκμεταλλεύτηκαν κυρίως τις αντεπιθέσεις και τα φυσικά τους προσόντα. Σε ποιότητα υστερούν και μάλιστα πολύ. Όμως, τι νόημα έχει; Αυτοί έχουν έξι βαθμούς και εσύ κανέναν. Πρέπει πλέον να έρθουν τα πάνω κάτω για να περάσεις εσύ στην επόμενη φάση. Όπως πριν δύο χρόνια, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε αν τέτοιου είδους… θαύματα επαναλαμβάνονται.

Η ομάδα χρειάζεται ένα σοκ! Κάτι για να την αφυπνίσει. Δεν είναι δυνατό να πληρώνει αυτή τη στιγμή την κακή φυσική κατάσταση, δεν είναι δυνατό να πέφτουν οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλο με θλάση. Δεν είναι δυνατό στην τελική να διαθέτεις τόση ποιότητα και να μην μπορείς να την εκμεταλλευτείς. Ας ξυπνήσουν όλοι πριν είναι αργά. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, άλλωστε δεν είναι και δουλειά μας αυτή.

Υ.Γ.1: Σα να μην έφταναν όλα, πήρε και η Ρούμπιν βαθμό από την Μπαρτσελόνα. Τέτοια γκίνια;

Υ.Γ.2: Ο μόνος που πραγματικά πάλεψε ήταν ο κόσμος. Κανείς άλλος…

Υ.Γ.3: Ο Πλεσί τα λίγα λεπτά που έπαιξε δεν έδειξε επηρεασμένος από το… λίπος. Μήπως, λέμε μήπως, έπρεπε να πάρει καμιά ευκαιρία παραπάνω ειδικά τώρα που υπάρχει πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία;

Υ.Γ.4: Η δεύτερη κίτρινη του Ζιλμπέρτο δεν δικαιολογείται. Για την κλάση και την εμπειρία του, ήταν μεγάλη βλακεία αυτό που έκανε.

Υ.Γ.5: Μην αρχίσει τώρα κανείς να λέει «γιατί διώξαμε τον Εντόι». Τον είδαμε όσο ήταν στον Παναθηναϊκό τι έκανε… Εντάξει καλός χρυσός, αλλά προτιμάμε τον Σισέ…
10bet