Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Τομές στη νοοτροπία

Ομάδα μοντέλο έμοιαζε ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι, μετά και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων που ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το περσινό ρόστερ. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα που επιζητούσε ένα κομμάτι του κόσμου και επανέφερε την ηρεμία στην εξέδρα, όλα έμοιαζαν ιδανικά για τους νταμπλούχους.
Το τελευταίο σφύριγμα που ακούστηκε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ όμως λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ βρήκε τους πάντες με σκυμμένα κεφάλια και μουρμούρες. Η ομάδα που παρουσιάζει ο Νίκος Νιόπλιας μόνο ως μοντέλο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.




Ο Νικόλας Πατέρας το βλέπει αυτό και όπως δήλωσε ετοιμάζεται να κάνει βαθιές τομές στην ομάδα προκειμένου να… ανασάνει και να βγάλει επιτέλους στο γήπεδο αυτό που μπορεί.


Βέβαια οι βαθιές τομές που προανήγγειλε έρχονται λίγο σε αντίθεση με την πλήρη στήριξή του στον Νίκο Νιόπλια, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως πλέον και ο 45χρονος τεχνικός περνάει από τεστ σε καθημερινή βάση και όχι μόνο στους αγώνες.




Αυτό που θα προσπαθήσει να αλλάξει άμεσα ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι η νοοτροπία που παρουσιάζουν οι παίκτες. Αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα για τον Πατέρα, μιας και δεν βλέπει μέσα τους την φλόγα που είχαν πέρυσι.


Οι επισκέψεις του στην Παιανία δεν βοήθησαν και πλέον θα παίρνει σκληρά μέτρα. Ίσως έχουμε πολύ σύντομα και αλλαγές σε πρόσωπα, με κάποιους να θεωρούν πως το μάρμαρο μετά τον Κέζο θα το πληρώσει και ο Κάρλος Φρέιτας, μιας και όπως έχει ειπωθεί μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην ομάδα.




Ακόμα περισσότερη δουλειά θα αναλάβει να κάνει και ο Κώστας Αντωνίου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές και προσπαθώντας να τους κάνει να καταλάβουν την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και να κόψει τα φαινόμενα βεντετισμού και απειθαρχίας από ορισμένους.
10bet