Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Δεκεμβρίου 2010

Είχαν προηγούμενα για τα κόρνερ!

Κρατάει από πέρυσι η κόντρα του Λέτο με τον Καραγκούνη και απλά από ότι φαίνεται το τάκλιν το δεύτερου σήμερα στην προπόνηση ήταν η αφορμή για να ξεθαφτεί ξανά το τσεκούρι του πολέμου! Οι δυο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν αρκετές ψιλές και λίγες χοντρές!!!


Πέρυσι μπορεί όλα να έμοιαζαν ρόδινα στον Παναθηναϊκό και η σχέση των παικτών να φαινόταν προς τα έξω αρμονική, όμως δεν ήταν έτσι. Τουλάχιστον αυτό το κλίμα δεν υπήρχε για τους δυο προαναφερθέντες! Η αιτία αυτής της κόντρας, όσο κι αν ακούγεται γελοία, είναι η εκτέλεση των κόρνερ της ομάδας!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, που έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά με τις εκτελέσεις των στημένων από το πόδι του, ήθελε από την πρώτη στιγμή που πήγε στους «πράσινους» να αναλάβει όλες τις εκτελέσεις.

Έλα όμως που λογάριαζε χωρίς τον Καραγκούνη, που εδώ και τόσα χρόνια είχε την πρωτοκαθεδρία σε αυτά! Πώς μπορούσε ένας Αργεντινός, που ήρθε και από τον Ολυμπιακό μάλιστα, να του πάρει την εργολαβία; Εδώ δεν το επέτρεψε αυτό σε Μπασινά, Σανμαρτεάν και Γκονζάλες θα το επιτρέψει στον Λέτο;

Έτσι, λοιπόν, είχαμε ουκ ολίγες διαμάχες, ακόμα και εντός αγωνιστικού χώρου για αυτό το θέμα και μάλιστα, ούτε ο Τεν Κάτε αρχικά ούτε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέχεια δεν κατάφεραν να δώσουν λύση!

Το πιο χοντρό επεισόδιο είχε γίνει πέρυσι τον Φεβρουάριο στο ημίχρονο του ματς με την Καβάλα. Οι δύο παίκτες ανέβασαν πολύ τους τόνους, όταν ο Αργεντινός έκανε έναν μορφασμό την ώρα που του ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνέχιζε και ο Κάρα του έκανε παρατηρήσεις όχι μόνον για την αντίδρασή του, αλλά και για τις κινήσεις του στο παιχνίδι. Σαν γνήσιος Λατίνος ανταπάντησε και τα αίματα άναψαν!!!

Να δούμε τώρα ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο! Ο Καραγκούνης που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα και έχει δώσει και την ψυχή του για το «τριφύλλι» ή ο Λέτο που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια!



10bet