Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Ιουνίου 2014

ΤΣΣΚΑ για Ιτούδη, Καλάθη και Ματσιούλις


Στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μπήκε ο Δημήτρης Ιτούδης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ενδιαφέρον και για Ματσιούλις-Καλάθη.




Οι Ρώσοι είχαν ενδιαφερθεί για τον 43χρονο τεχνικό και το περσινό καλοκαίρι, αλλά το φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο, μια και ο Δημήτρης Ιτούδης συμφώνησε να αναλάβει την Μπάνβιτ. Μετά την επιτυχημένη σεζόν του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αλλά και την αποχώρηση του Έτορε Μεσίνα από τον πάγκο της "ομάδας του στρατού", ο Έλληνας προπονητής επανήλθε στο προσκήνιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης, εάν Ιτούδης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας δώσουν τα χέρια τότε οι διοικούντες θα κινηθούν και για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στους Μέμφις Γκρίζλις. Ο 25άχρονος γκαρντ, πάντως, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων για την επιστροφή του στη γηραιά ήπειρο.

Τέλος, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ το βράδυ της Πέμπτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει στην λίστα της το όνομα του Ματσιούλις, καθώς θέλει ν' αποκτήσει ένα "τριάρι" για την επόμενη περίοδο και θεωρεί ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι ιδανική λύση για την ομάδα που θέλουν να δημιουργήσουν.