Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιανουαρίου 2015

Πέταξαν για Μαδρίτη με προβλήματα, αλλά με πίστη

Γιάννις Μπλουμς και Έι Τζέι Σλότερ έδωσαν το στίγμα για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Για τη Μαδρίτη αναχώρησε σήμερα το πρωί (21/1) η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου αύριο το βράδυ (22/1, 21:45, ΝΕΡΙΤ Plus) να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νίκου Παππά, Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς, Λευτέρη Μποχωρίδη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα.

Πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Γιάνις Μπλουμς δήλωσε: "Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Γνωρίζουμε επίσης ότι το Final 4, θα γίνει και στο "σπίτι" της. Εμείς έχουμε πολλές απουσίες, όμως δεν το κοιτάμε αυτό και θα μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας παίζουν πολύ γρήγορα με πολλούς αιφνιδιασμούς. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα".

Από μέρους του ο Έι Τζέι Σλότερ ανέφερε: "Πάμε στη Μαδρίτη για ένα σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια από τις δυσκολότερες ομάδες στην Ευρωλίγκα και εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της. Δεν θέλω να μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω απλά ότι θα μπούμε στο παρκέ να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε πάντα για τη νίκη".