Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Οκτωβρίου 2014

Η βαθμολογία της Superleague, χωρίς τις βρομιές τους

Όσο και αν πονούσε στο παρελθόν μια ήττα από τον αιώνιο, τώρα πια δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ.
Όχι γιατί συνήθισα τις πίκρες, ούτε γιατί είμαι large. Όταν ζεις στο πετσί σου την αδικία και ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει πάψει να είναι δίκαιος, τότε τι να ασχοληθείς περεταίρω με ένα σύστημα που εξυπηρετεί συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένους ανθρώπους.

Τι μου φταίει το σύστημα όταν επί ενενήντα 60 λεπτά η ομάδα μου ξεχνάει τι σημαίνει επίθεση και το θυμάται σε κάνα δυο περιπτώσεις, αφού δέχτηκε το γκολ; Όχι κύριοι δεν πάει έτσι. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ήταν αποτέλεσμα της τακτικής που ακολούθησαν οι πράσινοι. Αν ο Αναστασίου έπαιζε διαφορετικά, ίσως ο Ολυμπιακός να φαινόταν ομαδούλα.


Επειδή όμως με τα αν, δε γίνεται δουλειά, η ιστορία έγραψε ένα κάλπικο πέναλτι ξανά, το οποίο δεν ήταν, ένα οφσάιντ το οποίο έκοψε επίθεση των πράσινων, και ένα φάουλ του Πέτριτς με το χέρι, που ακόμα ψάχνουμε να βρούμε πως δόθηκε.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς από την κορυφή και τα λίγα μαθηματικά που ξέρουμε μας επιτρέπουν να κάνουμε τις εξής πράξεις..

Είτε το οφασάιντ, είτε το φάουλ να μη δινόταν θα είχαμε ένα γκολ εχθές άρα 2 1 βαθμός κέρδος.

Αν δινόταν το πέναλτι ston Κλωναρίδη από τον Τσιρτσώνη στη Μυτιλήνη ο Παναθηναϊκός θα έφευγε νικητής με +3 βαθμούς.

Αν το επιθετικό φάουλ στο σπάσιμο της κλείδας του Μπέργκ δινόταν πέναλτυ όπως και ήταν οι πράσινοι θα κέρδιζαν στην πρεμιέρα και τον Λεβαδειακό. Άλλοι 3 βαθμοί.


Άρα με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς, ο ΠΑΟΚ θα είχε 19 βαθμούς ο ΠΑΟ 17 και ο ΟΣΦΠ 14. Αυτό θα ήταν το πρωτάθλημα εαν παιζόταν επί ισοις όροις.

Τα συμπεράσματα δικά σας...


http://sportsofficers.blogspot.gr/