Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

27 Οκτωβρίου 2014

Επίδομα για το τρίτο χέρι του, ζητάει ο Πέτριτς από τη Super League!

Σε μία συμβολική (ίσως) κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια στα διαιτητικά λάθη που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Κυριακής στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, προέβη το πρωί της Δευτέρας ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μλάντεν Πέτριτς.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού από την Κροατία εναντίον του οποίου, στο ενενηκοστό τέταρτο λεπτό του ντέρπι, σφυρίστηκε φάουλ για ανύπαρκτο χέρι από τον διαιτητή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να διακοπεί η εξέλιξη μία κρίσιμης για τον Παναθηναϊκό φάσης, αποφάσισε να φτάσει στα άκρα τoν μέγαλο πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ του διαιτητή Καλογερόπουλου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υποβάλλοντας σήμερα το πρωί αίτημα καταβολής μηνιαίου επιδόματος από τη Super League για το γεγονός ότι έχει τρία χέρια.

Ο Μλάντεν Πέτριτς κατά την άφιξή του στα κεντρικά γραφεία της Super League στο Μαρούσι, παραχώρησε στους δημοσιογράφους με τη βοήθεια του πληρεξούσιου δικηγόρου του τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Από τη στιγμή που εκεί στη Super League θεωρούν ότι έχω τρία και όχι δύο χέρια όπως όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος, νομίζω πως η διοργανώτρια αρχή πρέπει επιτέλους να υποχρεωθεί να μου καταβάλει κάθε μήνα ένα ικανοποιητικό επίδομα για το γεγονός ότι αναγκάζομαι να αγωνίζομαι με δυσμενέστερους από τους συναδέλφους μου όρους.

Το να αγωνίζεσαι στα ματς με τρία χέρια, όπως λένε ότι κάνω εγώ, είναι πολύ δύσκολο αφού οι πιθανότητες να βρει η μπάλα σε κάποιο από τα χέρια σου και να σου καταλογιστεί φάουλ από τον διαιτητή, αυξάνονται δραματικά.

Προκειμένου λοιπόν να αποκατασταθεί αυτή η άνιση αντιμετώπιση που υφίσταμαι μέχρι σήμερα σε σχέση με όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν 2 χέρια, πιστεύω πως ήρθε η ώρα να μου καταβληθεί μία εύλογη χρηματική αποζημίωση για τις αντίξοες και άνισες συνθήκες στις οποίες υποχρεούμαι σε κάθε αγώνα να ανταπεξέρχομαι.

Σε περίπτωση που απορριφθεί η ικανοποίηση του σημερινού μου αιτήματος από τη διοργανώτρια αρχή του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, επιφυλάσσομαι να προσφύγω σε όλα τα αρμόδια αθλητικά δικαστήρια της χώρας».

Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι ποιά πρόκειται να είναι η επίσημη απάντηση της Super League στο πρωτοφανές αυτό πλην δικαιολογημένο από τις καταστάσεις αίτημα του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

Θα το εκλάβει ως μία προσπάθεια ευφάνταστης κριτικής στην διαιτησία του ντέρμπι της Κυριακής, ή θα το εξετάσει σοβαρά και θα προβεί στην καταβολή του αιτούμενου από τον Πέτριτς επιδόματος;
http://komikotragiko.wordpress.com/