Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Οκτωβρίου 2014

Ακυρώθηκε η προπόνηση λόγω... Τσουκαλά!


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/10) πως η απογευματινή ανοικτή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Καραϊσκάκη ακυρώνεται.

Αιτία; Απλή… Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο και θα δυσχεράνουν την παρουσία των οπαδών με αποτέλεσμα η ανοικτή προπόνηση δεν θα γίνει.

Εμείς, σαν Newspao.gr, έχουμε τις... πηγές μας και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ακύρωση της ανοικτής προπόνησης.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες, λοιπόν, η ακύρωση έγινε έπειτα από αίτημα του Τάκη Τσουκαλά. Ο γνωστός... επαγγελματίας οπαδός βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ζήτησε από την διοίκηση να μη γίνει σήμερα η ανοικτή προπόνηση καθώς νωρίτερα έχει ραντεβού με γνωστό κομμωτή της περιοχής ώστε να του φτιάξει το πλούσιο μαλλί του ενόψει ντέρμπι.

Πληροφορίες για το χτένισμα δεν έχουμε, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε είναι πως ο Τάκης φοβήθηκε μήπως λόγω βροχής χαλάσει το χτένισμα και τι να πει μετά στους παίκτες του Παναθηναϊκού; Γιατί μπορεί ο Μπεργκ να μην παίζει, αλλά η ομάδα έχει στόχο να βγάλει... γούστα και χωρίς τον μεγάλο Σουηδό!

Μην ανησυχείς Τάκη! Εσύ και η ομάδα σου μας φτιάχνετε όπως και να 'στε! Κόκκινα να φοράτε και είμαστε κομπλέ!