Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Δεκεμβρίου 2013

Το θέλει και το δείχνει!


Να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση από σήμερα ήθελε ο Παναθηναϊκός και τα κατάφερε! Οι "πράσινοι", χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα, επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών και είναι με το... ένα πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ξεκούρασε παίκτες ο Αναστασίου.

Πριν γίνει το 1-0, οι παίκτες του "τριφυλλιού" είχαν ουσιαστικά μόνο μια μεγάλη φάση στο 25' όταν ο Δώνης έδωσε στο Κλωναρίδη, αυτός έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Καρέλη, μπήκε στη περιοχή, αλλά αντί να πλασάρει τον Αθανασόπουλο έσπασε την μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος όμως δεν είχε ακολουθήσει τη φάση.

Το 1-0 έγινε στο 35' με προβολή του Δώνη από κοντά, ενώ τα άλλα δύο γκολ μπήκαν μέσα σ' ένα... δίλεπτο, αφού αρχικά ο Κλωναρίδης στο 58' έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από πάσα... "πάρε-βάλε" του Καρέλη, ο οποίος στο επόμενο λεπτό "πυροβόλησε" έξω από την περιοχή και σημείωσε το 3-0.

Δύο απίστευτες ευκαιρίες να χρηστεί σκόρερ είχε ο Σπυρόπουλος, στο τέλος του πρώτου μέρους, ενώ στο τέλος του ματς έκανε λάθος, αλλά ο Ηρακλής Ψαχνών δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πλέον, οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου στρέφονται στο ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Δώνης (Αναστασόπουλος 72'), Ντίνας (Ατζαγκούν 64'), Κλωναρίδης, Καρέλης (Μπαλμπόα 75').