Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Δεκεμβρίου 2013

Πεδουλάκης: "Οδηγός μας το πρώτο ματς"


Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα όσο και στους τραυματισμούς που "βασανίζουν" το "τριφύλλι".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έχουμε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, επιβάλλεται. Ο Αστέρας παίρνει ενέργεια από την άμυνα του, φεύγει στον αιφνιδιασμό, πάει μέχρι το καλάθι. Βρίσκει ρυθμό μέσα από αυτό. Μάχονται συνέχεια, και εκτός έδρας. Οδηγός μας πρέπει να είναι το πρώτο παιχνίδι γιατί είχαμε μπει αρκετά σοφτ στο πρώτο ημίχρονο και μετά βελτιώσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε.

Ο Παππάς έχει το ντράιβ και τότε είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Από τα παιδιά μας θα το κάνουν, θα έχουν πλεονέκτημα. Τα νεότερα είναι ότι ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός. Θα πάνε στο εξωτερικό, σε γιατρό ειδικευμένο στον αγκώνα. Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερο. Μίνιμουμ ενάμιση μήνα, ίσως και να είναι παραπάνω. Μπορεί να είναι και περισσότερο. 

Ο Λουκάς το πιθανότερο είναι να μας βοηθήσει, όντας στην 12άδα. Ο Λάσμε θα είναι κοντά μας, θα είναι μαζί μας, όπως και να είναι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια με τα τόσα προβλήματα να τον αφήσουμε εκτός.

Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ και τα προβλήματα συσπειρώνουν. Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά. Τα παιδιά θα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Στο ύψος των απαιτήσεων."

Σε ερώτηση για το αν περιμένει αλλαγμένο τον Ερυθρό Αστέρα: "Είναι μία ομάδα που μάχεται συνέχεια, κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να αλλάξει κάποια πράγματα".