Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Δεκεμβρίου 2013

Σημαντική διευκρίνιση από την ΚΑΕ!

Σε μια σημαντική διευκρίνιση προχώρησε η ΚΑΕ αναφορικά με την ισχύ των μίνι καρτών διαρκείας για το παιχνίδι της Παρασκευής (06/12) με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δικαίωμα εισόδου στο ΟΑΚΑ με τη μίνι κάρτα διαρκείας για να παρακολουθήσουν το ματς με τους Σέρβους θα έχουν όσοι την έχουν αποκτήσει μέχρι και πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι για λόγους ασφαλείας, την ημέρα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (Παρασκευή 6/12/2013 και ώρα 9.30μ.μ) θα έχουν ισχύ οι κάρτες μίνι διαρκείας που θα έχουν διατεθεί μέχρι και πέντε ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Για να έχει ισχύ η μίνι κάρτα διαρκείας (με βάση το πρόσφατο πρόγραμμα που άρχισε η ΚΑΕ) για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να έχει διατεθεί το αργότερο ως τις 4.30μ.μ της Παρασκευής 6/12/2013.

Για κάρτες μίνι διαρκείας που θα αγοραστούν σε λιγότερο διάστημα από τις 5 ώρες, οι κάτοχοι τους θα έχουν δικαίωμα εισόδου από τον επόμενο αγώνα».