Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον Εξάστερο!

Πολλά προβλήματα συνάντησε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη της στη Ρωσία.

Μπορεί η αποστολή του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στο Κράσνονταρ, ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα!

Τα δύσκολα για τους «πράσινους» ξεκίνησαν με το που… πάτησαν το πόδι τους στο Κράσνονταρ. Ο υδράργυρος έδειχνε 10 βαθμούς κάτω από το μηδεν με την χιονόπτωση να είναι σφοδρή. Το τσουχτερό κρύο ήταν αισθητό από όλους ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα κατά την διάρκεια του ελέγχου που έγινε στην ομάδα στο αεροδρόμιο του Κράσνονταρ το οποίο είναι πάρα πολύ παλιό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι για πάνω από μισή ώρα σε μια αίθουσα από ελενίτ και να «μαζεύουν» όλο το κρύο.

Αφού ξεπέρασαν την… γραφειοκρατία των Ρώσων στην συνέχεια έπεσαν πάνω στην ρωσική… κίνηση στους δρόμους. Αυτή την φορά η κίνηση ήταν ακόμα χειρότερη λόγω της χιονόπτωσης με αποτέλεσμα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή να παραμείνει για αρκετή ώρα στους δρόμους της πόλης. Μετά από τον… Γολγοθά η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε στο ξενοδοχείο αλλά δεν είχε την δυνατότητα για ανάσες, χαλάρωση και ξεκούραση αφού ήταν η ώρα για προπόνηση.