Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

14 Σεπτεμβρίου 2013

Ντεμπούτο από.. νωρίς!

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνουν οι Πράνιτς, Ατζαγκούν και Κλωναρίδης, οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή του "τριφυλλιού" για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (15/9) με τον Πλατανιά.

Οι τρεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν από τον Γιάννη Αναστασίου στην αποστολή των "πρασίνων" για το ματς με τον Πλατανιά και αναμένεται να ντεμπουτάρουν είτε ως βασικοί είτε ως αλλαγές.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα,συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και ασκήσεις κυκλοφορίας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σταματάκης, Δώνης, Μέντες και Σίλντενφελντ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Ταμπάκης, Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, , Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Καρέλης και Μπεργκ.