Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Απριλίου 2012

Πιθανή ενδεκάδα με Άρη

Τον Άρη αντιμετωπίζει απόψε ο Παναθηναϊκός (19.30 Newspao.gr Live Streaming) στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας.

Με όσα έχουν προηγηθεί εδώ και δύο βδομάδες, την αβεβαιότητα όχι απλά να συνεχίζει να υπάρχει, αλλά να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, μόνο εύκολο δεν είναι στους παίκτες του Παναθηναϊκού να ασχοληθούν με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Οι «πράσινοι» ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την δεύτερη θέση, αλλά θα ήθελαν το τρίποντο για να έχουν όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο, ωστόσο όπως αναφέραμε είναι απολύτως φυσιολογικό το μυαλό τους να είναι αλλού.

Τα πλάνα του Φερέιρα

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν σκοπεύει να προβεί σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρατάχθηκε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ,. Η μοναδική αναγκαστική θα είναι η χρησιμοποίηση του Σεντρίκ Καντέ αντί του τιμωρημένου Γιόσου Σαριέγκι.

Επίσης ένα δίλημμα υπάρχει σχετικά με τον αμυντικό χαφ με τους Σιμάο και Βιτόλο να διεκδικούν τη θέση. Οι υπόλοιποι εκτός απροόπτου θα είναι οι Καρνέζης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Ζέκα, Νίνης, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος και Κλέιτον.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.