Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Απριλίου 2012

Νίκη με... σβηστές μηχανές για Μακάμπι

Εβγαλε την... υποχρέωση η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Χαμπίκα, καθώς η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ επικράτησε χωρίς να πασχίσει ιδιαίτερα με 76-88, φανερώνοντας και με το... παραπάνω ότι το μυαλό της βρίσκεται στην επερχόμενη πέμπτη μάχη με τον Παναθηναϊκό...

Η "ομάδα του λαού" δεν ανέβασε στροφές και έκανε... συντήρηση δυνάμεων ενόψει της σημαντικότερης φετινής της αναμέτρησης, κόντρα στον Παναθηναϊκό, την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ ευτύχησε να δει τέσσερις παίκτες του με διψήφιο αριθμό πόντων. Οι Λιόρ Ελιγιάχου (18π., 7 ριμπ.), Κιθ Λάνγκφορντ (16π.), Γιόγκεφ Οχαγιόν (12π., 7 ασίστ, 5 ριμπ.) και Ντέβιν Σμιθ (11π., 6 ριμπ.), οδήγησαν εκ του ασφαλούς σε μία ξεκούραστη νίκη την ομάδα τους.
Από πλευράς ηττημένων, οι Ντιλέινι (22π.) και Ντόουελ (18π.) ήταν εκείνοι που κράτησαν όρθια την Χαμπίκα, η οποία προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την... αδιαφορία της Μακάμπι, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να χάσει αξιοπρεπώς.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.