Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Φεβρουαρίου 2012

Άραβες, Βγενόπουλος ή δανεισμός!

Ο Μάρτιος της... κρίσης πλησιάζει με τους πράσινους στα τέλη του συγκεκριμένου μήνα να "κρίνονται" από την UEFA για το αν θα έχουν το δικαίωμα να μετάσχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει μέχρι τότε να λύσει κατά μεγάλο ποσοστό τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή.

Υπάρχουν θεωρητικά τρεις μελλοντικές λύσεις στο οικονομικό πρόβλημα


Άραβες- Ο αθλητικός νόμος θα καθυστερήσει κι άλλο με αποτέλεσμα η περίπτωση των Αράβων ολοένα πάει και πιο πίσω, τη στιγμή που δεν έχουν μπει και τα χρήματα (15 εκατ. ευρώ) όπως είχε δεσμευτεί ο Βλάσσης Τσάκας.

Βγενόπουλος-Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται να έχει συναντήσεις με επιχειρηματίες που δεν έχουν εμπλακεί μέχρι τώρα στην ΠΑΕ, προκειμένου να συγκεντρώσει ένα ποσό το οποίο θα βοηθήσει για να βγει η σεζόν και να πάρει ο Παναθηναϊκός την άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη. Με την προϋπόθεση η αύξηση του Μ.Κ. να οριστεί με τιμή μετοχής 0,33 ευρώ, κάτι που λογικά θα συμβεί. και

Δανεισμός-Αν τελικά δεν προχωρήσει καμία λύση, ο Δημήτρης Γόντικας σκέφτεται σοβαρά την λύση του δανεισμού, για να μπορέσει η ομάδα να περάσει τα… τεστ της UEFA. Δίνοντας παράλληλα και αναφορά στην ομοσπονδία για το πώς θα συγκεντρωθούν χρήματα το καλοκαίρι (π.χ. με πωλήσεις παικτών).

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.