Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

Οριστικά εκτός ο Κουίνσι, μόνο με θαύμα ο Λέτο

Χωρίς τον Κουίνσι θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη, ενώ ελάχιστες ελπίδες να αγωνιστεί συγκεντρώνει και ο Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Γκανέζος έχει υποστεί διάστρεμμα α' βαθμού στην ποδοκνημική και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ ο Σέμπα για ακόμη μια μέρα υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ ενώ ο Λέτο αρχικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία. Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Κουίνσι ο οποίος έχει υποστεί διάταση Α’ βαθμού και αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων σε 5 με 7 ημέρες. Οι Κατσουράνης και Νίνης απουσίαζαν λόγω υποχρέωσης με την Εθνική ομάδα, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε και Γιώργος Καραγκούνης λόγω ίωσης.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.