Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

"Σημαντική νίκη, κοιτάμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ"

Το Newspao.gr καλωσορίζει στην παρέα του την Έλενα Χριστοδούλου, η οποία στο πρώτο της σχόλιο, αναφέρεται στη νίκη επί του Μαρκόπουλου, αλλά και στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά.

Η σημερινή νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο ήταν σημαντική. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε απέναντι σε μια ομάδα που εμφανίστηκε πιο αποδυναμωμένη στο δεύτερο γύρο αφού αγωνίζεται πλέον χωρίς τις 2 ξένες αθλήτριες (πασαδόρο και διαγώνια).

Ενώ η απόδοσή μας δεν ήταν η καλύτερη πήραμε ένα καθαρό αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν και βαθμολογικά και ψυχολογικά, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο ματς την ερχόμενη Δευτέρα με την ΑΕΚ. Ένα ματς, στο οποίο χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη.

Αυτή τη βδομάδα θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ και το μυαλό μας πλέον είναι μόνο σε αυτό το ματς. Δεν θέλουμε να λέμε πολλά γιατί είναι δύσκολο παιχνίδι...


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.