Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Νοεμβρίου 2011

"΄Επρεπε το 0-2"

Ο Γιόσου Σαριέγκι δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κάνει το 0-2, ώστε να μπορέσει να φύγη με τη νίκη από το Φάληρο.

"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και καταφέραμε να προηγηθούμε. Πιστεύω ότι το κλειδί ήταν που δεν σκοράραμε δεύτερη φορά. Διότι μετά το γκολ ήμασταν ήσυχοι έως το 30', γιατί μετά δεχτήκαμε μεγαλύτερη πίεση. Μετά από αυτό δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Η ομάδα αμύνθηκε καλά, δούλεψε πολύ και πρέπει να τα κρατήσουμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και τουλάχιστον σε ένα τόσο σημαντικό ματς, πρέπει να επιμείνεις και να μην χάσεις".

Πρόσθεσε για την εικόνα του ντέρμπι: "Δεν το ξέρω. Υπήρξε ένταση και πάθος από τις δύο ομάδες. Ένα κλασικό ντέρμπι αυτό έχει. Τις μάχες, τα γκολ. Νομίζω ότι τα είδαμε όλα".

Στην ερώτηση αν ο Παναθηναϊκός μπορούσε να νικήσει, απάντησε: "Το είπα και πριν. Αν μετά το 0-1 σκοράραμε και άλλη φορά, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Μετά ο αντίπαλος μας πίεσε, αμυνθήκαμε και είχαμε τις δικές μας ευκαιρίες".

Κράτησε βεβαίως τη διατήρηση της πρωτιάς: "Είναι σημαντικό που ολοκληρώσαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και είμαστε πρώτοι. Αναπτύσσουμε δυναμική και αυτό σημαίνει ότι δουλεύουμε σκληρά".

Και συμπλήρωσε: "Είναι σαφές πως όταν η ομάδα είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση έρχεται. Όλοι δουλεύουμε καλά και αυτά μας βγαίνουν στην πορεία".

Κλείνοντας, ζήτησε να σταματήσουν όλοι να ασχολούνται με τον Καπίνο: "Ας αφήσουμε τον Καπίνο ήσυχο, ήρεμο να δουλέψει. Για να μπορέσει να δουλέψει σωστά, είναι σημαντικό να τον αφήσουμε να δουλέψει απερίσπαστος. Μόνο έτσι θα γίνει μεγάλος τερματοφύλακας. Έχει τα χαρακτηριστικά να γίνει μεγάλος γκολκίπερ, αλλά πρέπει να τον αφήσουμε να εξελιχθεί".

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.