Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Νοεμβρίου 2011

Απόβαση στο Φάληρο

Η πιο μεγάλη μάχη του πολέμου. Ένα αιώνιο ντέρμπι θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες και όσο και να θέλουμε για πολλούς από εμάς δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Είναι ο μεγάλος αγώνας και απέναντι μας βρίσκεται ο αιώνιος εχθρός μας.

Ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει στο Φάληρο πρώτος στη βαθμολογία, κάτι το οποίο έχει να συμβεί από την Ριζούπολη. Ελπίζω και το βράδυ να είναι ακόμα πρώτος στη βαθμολογία. Κακά τα ψέματα, ένα παιχνίδι στο Φάληρο είναι πάντα δύσκολο. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά, πως πιέζονται καταστάσεις εκεί. Αλλά σε αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΟ πρέπει να νικήσει για έναν και μόνο λόγο. Για τα περσινά αίσχη!

Δεν έχουν ξεχαστεί από κανέναν μας όλα τα περσινά γεγονότα. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχω δει ποτέ σε ποδοσφαιρικό αγώνα, τα έχει ζήσει αυτή η ομάδα. Οι ίδιοι παίχτες θα είναι και σήμερα, με μικρές διαφορές. Δεν χρειάζεται ο Φερέιρα να τους εμψυχώσει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δουν τα στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι. Τίποτα άλλο. Φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ ήρεμα και θα κυλήσουν ομαλά. Άλλωστε αστυνομία- Παράγοντες και διαιτητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι αύριο ανεβαίνει ο Ολυμπιακός του Μπάσκετ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Δεν χρειάζεται εκρήξεις η κοινωνία στην κατάσταση που είναι.

Αγωνιστικά θεωρώ ότι ο ΠΑΟ πρέπει να κάνει το παιχνίδι του. Να παίξει αυτό που έχει μάθει να παίζει. Να μην προσαρμοστεί στην έδρα του αντιπάλου, γιατί τότε θα γίνει κατηφόρα το γήπεδο. Ειδικά μετά και την απουσία του Ιμπαγάσα, τον οποίο θεωρώ και κομβικό παίχτη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, πιστεύω ότι έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τον έλεγχο του κέντρου και εκεί να τελειώσουν όλα. Ο φετινός ΠΑΟ δεν παίζει με ψηλές μπαλιές και έτσι η Ψηλή άμυνα του ΟΣΦΠ χάνει το δυνατό της χαρτί. Έχει ψηλό αμυντικό δίδυμο και θεωρώ ότι αν παίξουμε το κάθετο παιχνίδι με συνεργασία Λέτο-Κουίνσι- Κλέιτον και Ζέκα, η άμυνα του ΟΣΦΠ θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Όλα βέβαια στηρίζονται και στα τρεξίματα του Σιμάο και του Κατσουράνη στο κέντρο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους δύο.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, βασίζει το παιχνίδι του σε παίχτες εργαλεία όπως είναι ο Μοντεστό ο Φουστέρ και ο Ορμπάιθ. Δεν είναι ποιοτικοί παίχτες αλλά είναι χρήσιμοι και τρεχαντήρια. Αν τους κλειδώσει αυτούς, ο ΟΣΦΠ θα χάσει αμέσως και την ισχύ του, γιατί δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του Ο Μιραλάς με το Τζιμπούρ.

Αναμένουμε λοιπόν το βράδυ και ευχόμαστε όλοι να τους δώσουμε μία μεγάλη απάντηση για το ποιος είναι η καλύτερη ομάδα φέτος. Αν παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν φοβηθούμε, είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Είμαστε καλύτεροι από αυτούς και οι παίχτες μας το γνωρίζουν καλά. Με Παναθηναϊκή ψυχή ας μπουν, να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη για το τριφύλλι και τον κόσμο της ομάδας. Θα είναι το καλύτερο δώρο για τα 45 υπερήφανα χρόνια της ΘΥΡΑΣ 13! Καλή επιτυχία Παναθηναϊκέ μου!!

Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς


Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.