Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2011

Λεπτομέρειες που ανησυχούν!

Η ιστοσελίδα «cittaceleste», κάνει λόγο για λεπτομέρειες στη μεταγραφή Σισέ οι οποίες είναι ανησυχητικές.

«Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει κλείσει εισιτήρια για τη Ρώμη, με πτήση της Alitalia για σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Φλουμιτσίνο» ωστόσο δεν είναι ακόμη βέβαιο  ότι θα τα καταφέρει να φτάσει τελικά και να τον δουν και οι οπαδοί της Λάτσιο.

 Ο πρόεδρος  Λοτίτο θέλει να κλείσει σήμερα τη μεταγραφή και μαζί με τον Μίροσλαβ Κλόζε να αποτελέσουν τα δύο μεγάλα  «όπλα» της ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ . Αλλά εντός της ημέρας πρέπει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον Παναθηναϊκό, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις τράπεζες, λεπτομέρειες που δεν ήταν δυνατό να τελειώσουν το Σαββατοκύριακο. Ο Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τελευταία και θέλει να είναι καλυμμένος πριν συναινέσει οριστικά για την πώληση του παίκτη. 
Η πλευρά της Λάτσιο θεωρεί ότι έχει κάνει ό,τι χρειαζόταν και δεν χρειάζεται να ταξιδέψουν άνθρωποί της στην Αθήνα για να κλείσει η μεταγραφή Σισέ. Περίπου 5,8 εκατομμύρια ευρώ θα δώσει ο Λοτίτο στον Παναθηναϊκό και αν όλα πάνε καλά σήμερα (σ.σ  Δευτέρα) ο Σισέ θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στην Ρώμη.   Με τον παίκτη ο πρόεδρος έχει συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες στα 2.1 εκατομμύρια ετησίως για τριετές συμβόλαιο με προοπτική ανανέωσης έως το 2016. 

Αν τελικά  διευθετηθούν οι  λεπτομέρειες ο παίκτης θα περάσει αμέσως ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στο  Αουρόντσο όπου προετοιμάζεται η Λάτσιο και οι φίλοι της ομάδας που είναι εκεί ρωτούν καθημερινά «τι γίνεται με την περίπτωση του Σισέ;» Η απάντηση   θα δοθεί εντός της ημέρας και  δύο ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα είναι θετική, είναι πρώτον η επιθυμία του παίκτη να έρθει και η πρόθεση της Λάτσιο να «ξεφορτωθεί» κάποιους από τους επιθετικούς που ήδη διαθέτει. Ο Ρέχα στο χθεσινό οικογενειακό διπλό είχε πρόβλημα να χωρίσει τους πολλούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα , γεγονός που επισπεύδει την ανάγκη πώλησης  παικτών.  Επίσης και η επιθυμία του Λοτίτο να κλείσει  η μεταγραφή Σισέ, ενισχύει την άποψη ότι θα  τελειώσει το θέμα θετικά για τη Λάτσιο…» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επιμέλεια: Newspao.gr team


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ακόμη πιο δυναμικά, κάντε κλικ σε μια διαφήμιση από κάτω!