Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2011

Mε «Περπέ» και sold out για την κούπα!

Στην ευχάριστη θέση να έχει στην προπόνηση και τον Στράτο Περπέρογλου βρέθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο διεθνής φόργουορντ δείχνει πως έχει ξεπεράσει την διάταση που υπέστη στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και έτσι μετά το ρεπό της Πέμπτης, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Τριφυλλιού. Όπως λοιπόν σας είχε ενημερώσει το Newspao από την Τετάρτη ο Περπέρογλου θα βρίσκεται στην δωδεκάδα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα των πρωταθλητών.
Με λευκό απουσιολόγιο λοιπόν ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να δίνουν όρκο για νίκη και στέψη την Κυριακή το βράδυ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης που αρχικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με την γνωστή… βιντεοθεραπεία και στη συνέχεια πέρασαν στην τακτική στο παρκέ είναι αποφασισμένοι να διορθώσουν το… λάθος που έκαναν την Τετάρτη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να «σκουπίσουν» τον «αιώνιο πελάτη» τους. Άπαντες δεν σκέφτονται κάτι άλλο πέρα από τη νίκη στον τέταρτο τελικό που θα τους φέρει και το νταμπλ.
«Καμίνι» το ΟΑΚΑ
Εν τω μεταξύ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του δικαιολογημένα περιμένουν πως θα έχουν και την τεράστια στήριξη του κόσμου του Τριφυλλιού αφού σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει σημειωθεί sol out όσον αφορά τον τέταρτο τελικό. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και αυτή την φορά θα γεμίσουν το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων από γωνιά σε γωνιά, βάζοντας και αυτοί με τον γνωστό εντυπωσιακό τρόπο τους, το «λιθαράκι» τους για την κατάκτηση του νταμπλ.
ΕπιμέλειαΜίρκα Μπούρα