Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Οκτωβρίου 2010

Νίνης: «Όχι λόγια, ώρα για έργα»

Ο Σωτήρης Νίνης, λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο ματς με τον Πανιώνιο, δεν έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Εργοτέλη. Έτσι, έδωσε το παρών στην έκθεση «Novasports Show and fashion», μαζί με τον Αντώνη Πετρόπουλο που λόγω τραυματισμού έμεινε κι αυτός εκτός.
Ο νεαρός άσος των πρωταθλητών, ξεκαθάρισε πως δεν χρειάζονται πολλά λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να σηκώσει κεφάλι η ομάδα:

Για την έκθεση: «Γινόμαστε ένα με τον κόσμο. Έχουμε διαφορετική επαφή».

Για τον Παναθηναϊκό: «Οι προσδοκίες είναι πάντα αυξημένες αλλά δεν χρειάζονται τόσο πολλά λόγια. Στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Μακάρι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον Εργοτέλη και πρέπει να τους πάρουμε. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και άμεσα. Να βελτιωθούμε. Μετά το ματς με την Κοπεγχάγη πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Είχαμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και πρέπει να είμαστε δυνατοί. Εγώ πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βελτιώνομαι».

Για την Εθνική: «Η νίκη για την Εθνική είναι μονόδρομος στα ματς που έρχονται».

Πετρόπουλος: «Θα ανακάμψουμε»

Από την πλευρά του ο Αντώνης Πετρόπουλος, αφού επισήμανε πως σε περίπου 15 ημέρες θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, ξεκαθάρισε:

«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά πιστεύω και πρέπει να ανακάμψουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και έμπειρη. Πιστεύουμε ότι θα ανακάμψουμε. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που έχει το πρόγραμμα. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Είναι ωραία η έκθεση γιατί ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο. Είναι καλό αυτό και πρέπει να συνεχιστεί».
10bet