Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

Μην γίνει και σίριαλ...

Από τη στιγμή που διέρρευσε ότι ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, άρχισαν να βγαίνουν διάφορες φήμες…

Τη μία τον θέλει ο ΠΑΟΚ, την άλλη ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος σκέφτεται να συνεχίσει στην Εθνική στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος και πάει λέγοντας. Μάλιστα… Οι «πράσινοι» δεν λένε και πολλά. Όμως, βγάζουν μια σιγουριά ότι σε λίγες μέρες όλο το στόρι θα κλείσει τυπικά, με την πρόσληψη του Μακεδόνα. Έχει αρχίσει να γίνεται σίριαλ η όλη ιστορία με λίγα λόγια. Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Καλός, χρυσός ο Βρύζας, έχει δείξει το παιδί πως μπορεί να προσφέρει, με όσα έκανε στον ΠΑΟΚ, όμως ως εκεί. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει εργαστεί σχεδόν δύο χρόνια ως τεχνικό διευθυντής. Σε όσο δύσκολη κατάσταση και να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, είναι άκρως τιμητικό για τον ίδιο να αναλάβει ένα τέτοιο πόστο. Ειδικά από τη στιγμή που τον εμπιστεύονται σε μια περίοδο που ο ρόλος τους θα έχει τεράστιο νόημα. Είναι σα να πει κάποιος σε έναν οικοδόμο, να σηκώσει ουρανοξύστη. Όσο καλός κι αν είναι στη δουλειά του, σαφώς η πρόκληση της εργασίας που του προσφέρεται, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Το ζήτημα στην περίπτωση αυτή όμως, δεν είναι ο Βρύζας. Ο άνθρωπος δεν μιλάει, δεν… πουλάει τον εαυτό του για να διατηρείται στην επικαιρότητα κι αυτό τον τιμά. Το θέμα είναι τι κάνει ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Συγνώμη κιόλας, αλλά προς τα έξω περνάει μια λογική του στυλ μετά τον Βρύζα το χάος. Ε, σε όσο δύσκολη κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, δεν ισχύει και δεν θα ισχύσει ποτέ! Το «τριφύλλι» δεν έπαψε ποτέ να είναι… μαγαζί γωνία.

Τα διάφορα οικονομικά κολλήματα, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν αυτή την κατάσταση. Για να μην το κουράζουμε λοιπόν, μας φαίνεται κομματάκι αστείο να βγαίνει προς τα έξω η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός παρακαλάει τον Βρύζα και όχι το αντίθετο. Ξαναλέμε, χωρίς να έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο, ο οποίος έχει κρατήσει εξαιρετική στάση σε μια περίοδο που ομολογουμένως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις για να… πλασάρει τον εαυτό του!

Υ.Γ. Μην τρελαίνεστε με τον Σισέ… Ειδικά με το θέμα της Γαλατά. Οι Τούρκοι γενικά δεν το πολυέχουν με τις μεταγραφές. Απλά σας θυμίζουμε ότι πριν δύο χρόνια, είχαν ανακαλύψει μέχρι και ελικόπτερο που έστειλε ο Παναθηναϊκός για να φέρει τον τερματοφύλακα Βολκάν στην Ελλάδα και να υπογράψει στο «τριφύλλι».

Υ.Γ.1: Καλοί χρυσοί οι Αμπντούν, Ντουγκλάο, Γεωργιάδης, αλλά αν είναι να πληρώσεις… τον κούκο αηδόνι, χίλιες φορές να ασχοληθείς με λύσεις από το εξωτερικό. Εξαίρεση αποτελεί ο Γεωργιάδης, μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας.

Υ.Γ.2: Ο Μάτος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Αλλά αν είναι να επιστρέψει και να σκέφτεται πότε θα περάσει αυτό το διάστημα για να φύγει, χίλιες φορές να κάτσει εκεί που είναι. Όποιος το βλέπει σαν αγγαρεία, δεν έχει θέση… Παρότι αγωνιστικά είναι μια χαρά παίκτης.

Λευτέρης Μπακολιάς από Sportaction.gr