Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαρτίου 2011

Συμμετοχή με Άρη ο στόχος του Μάριτς!


Στο ημερολόγιό του ο Μάριτς έχει κυκλώσει μία ημερομηνία. Σημειώστε το κι εσείς: 19 Μαρτίου. Τότε θα ξαναφορέσει τα πράσινα!


Είναι το ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, τρεις μέρες πριν από τον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Το προπονητικό τιμ και ο παίκτης ορθά εκτιμούν ότι για να έχει αξία η παρουσία του στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» θα πρέπει σίγουρα να έχει μπει λίγο νωρίτερα στο κλίμα.
Για αυτό και ο στόχος έχει μπει τρία 24ωρα πριν από τον πρώτο «τελικό» με την Μπάρτσα, όπως γράφει και στη σημερινή στήλη του στην Πράσινη ο Σωτήρης Βετάκης, από τις πλέον έγκυρες πένες του πράσινου ρεπορτάζ.
Φυσικά και ακόμα είναι νωρίς για να γίνει πρόβλεψη με 100% ακρίβεια. Το δικό μας καθήκον είναι να μεταφέρουμε τις εκτιμήσεις που κάνουν και τους στόχους που βάζουν οι άνθρωποι της ομάδας. Το ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει ότι αν όλα πάνε καλά, ο Μάριτς θα βρίσκεται στην αποστολή στις 19/3, ώστε να μπορεί κόντρα στην Μπάρτσα να δώσει 10-15 ποιοτικά λεπτά στην ομάδα.
Κι αν συμβεί αυτό και δεν έχουμε άλλα απρόοπτα, θα πρόκειται για τεράστια βοήθεια που αυξάνει και τις πιθανότητες του ενδοξότερου ελληνικού συλλόγου να ξαναγράψει Ιστορία.