Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Ιουνίου 2011

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ INΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΚΑΙ ΝΤΑΛΑΣ

Το βασικό μας ποντάρισμα στην Κινέζα Λι επιβεβαιώθηκε, αλλά δυστυχώς η Αγγλία μας χάλασε μια δυνατή τριάδα. Σήμερα το πρόγραμμα έχει ελάχιστο ενδιαφέρον, με το διπλό της Ιντερνασιονάλ να αποτελεί τη βασική μου επιλογή.
http://ready4bet.gr/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=59
Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 2
Η Ιντερνασιονάλ μπήκε με πολλά όνειρα στο πρωτάθλημα, αλλά το ξεκίνημα της είναι απογοητευτικό. Ήδη έχει αρχίσει να ασκείται πίεση στους παίχτες και στον προπονητή Φαλκάο (μεγάλος θρύλος της "σελεσάο") και η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα. Η Αμέρικα Μινέιρο είναι πολύ μέτρια, ενώ το γεγονός ότι η έδρα της μεταφέρθηκε εκτός πόλης ελέω σπόνσορα, της στερεί ένα βασικό όπλο. Ευκαιρία για την Ιντερνασιονάλ να φύγει μ΄ένα σημαντικό διπλό.

ΣΑΝΤΟΣ - ΑΒΑΪ 1
Από τη στιγμή που η Σάντος θα κατέβει με βασικούς, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ πιο ποιοτικοί από την Αβαϊ και ο άσος στο 1.75 μπορεί να παιχθεί.

OYΡΑΚΑΝ - ΤΙΓΚΡΕ 2
Η Ουρακάν βρίσκεται σε τραγική αγωνιστική κατάσταση, ενώ είναι και τιμωρημένη σήμερα με συνέπεια το ματς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Ισως είναι η εκαιρία για τη Τίγκρε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1
Η Ρίβερ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη και απέναντι στη Κολόν που δε δείχνει ότι μπορεί να φτάσει σε θέσεις Σουνταμερικάνα, έχει τον πρώτο λόγο.

ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ 1
Η Χιμνάσια δείχνει αποφασισμένη για την παραμονή της, σε αντίθεση με τη Ρασίνγκ που δείχνει να ξεφουσκώνει και κινδυνεύει να βγει εκτός θέσεων Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στον άσο.

ΜΠΑΣΚΕΤ
ΝΤΑΛΑΣ - ΜΑΪΑΜΙ 1 ( νίκη Ντάλας)
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω ολόκληρο το δεύτερο τελικό και να ζήσω μια εκπληκτική ανατροπή του Ντάλας . Με συγκλονιστικό τον μεγάλο Ντιρκ Νοβίτσκι, οι Μάβς ανέτρεψαν στα τελευταία 9 λεπτά διαφορά 15 πόντων και έκαναν το break. Φανταστείτε μόνο, ότι σ΄εκείνο το χρονικό σημείο η νίκη τους πλήρωνε 40 στο ανταλλακτήριο της betfair . Το μομέντουμ πλέον είναι σαφώς υπέρ των γηπεδούχων απέναντι στο σοκαρισμένο Μαιάμι και θα ποντάρω στη νίκη τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 (νίκη ΠΑΟ)
H σειρά δεν πρόκειται να γυρίσει στο Φάληρο, αφού η διαφορά των ομάδων είναι ξεκάθαρη. Ο ΠΑΟ ακόμα και στα ματς που χάνει, δείχνει ανώτερος και σήμερα θα αναδειχθεί πρωταθλητής.

Mονά αποδεκτά:
Iντερνασιονάλ 2
Ντάλας 1

Θα κάνουμε και ένα update γύρω στις 6.00 μήπως και βγάλουμε κάποιο λαβράκι από τους τζίρους.