Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουνίου 2011

ΠΟΤΕ ξανά, ΠΟΤΕ ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά!


"Κάνω ένα τσιγάρο και φεύγω, τό' χω ξαναδεί το έργο" τραγουδά ο Βασίλης Καρράς. Το συγκεκριμένο τραγούδι, ταιριάζει απόλυτα στην πλακίτσα που κάνει εδώ και τόσα χρόνια ο βιαστής Παναθηναϊκός στον ΑΙΩΝΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΕΛΑΤΗ.


Ο Παναθηναϊκός από το βράδυ της Κυριακής είναι για ακόμη μια χρονιά πρωταθλητής Ελλάδας, νικώντας στον τέταρτο τελικό τον ΟΣΦΠ-ΕΛΑΤΗ.

Τι κι αν δεν είχε πλεονέκτημα έδρας, τι κι αν τραυματίστηκε ο Μητσάρας από το πρώτο λεπτό, τι κι αν ο Ντρου ήταν εκτός τόπου και χρόνου, τι κι αν η διαιτησία σε σφάζει, τι κι αν οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ του Πειραιά προσπαθούσαν να κάνουν από την αρχή μπουρδέλο το ματς, προκαλώντας σε κάθε φάση...

Ο Ζέλικο, όμως, ήταν ΕΚΕΙ! Για ακόμη μια φορά τους έκανε την συνηθισμένη... κηδεία! Τους άφησε να το πιστέψουν και την κατάλληλη στιγμή τους έδωσε να καταλάβουν πως "ΠΟΤΕ ξανά, ΠΟΤΕ ξανά, πρωτάθλημα στον Πειραιά!"


Υ.Γ 2: Εμείς χωρίς τον Μήτσο, αλλά εσείς πάλι... ΠΙΤΣΑ!

Υ.Γ 3: Βασιλάκη, κάθε φορά που έβαζες καλάθι, γιατί κοίταζες στον πάγκο του Παναθηναϊκού με... υφάκι. Έψαχνες, έψαχνες, αλλά τελικά είδες τα... καρύδια ΟΛΩΝ!

Υ.Γ 4: Κλάψτε, κλάψτε, κλάψτε...