Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιουνίου 2011

Βέλιτς: «Δεν είχα ούτε έχω επαφή»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιάσμικο Βέλιτς δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που τον ήθελε να αναλαμβάνει το πόστο του αρχισκάουτερ στον Παναθηναϊκό.

 Με δήλωσή του στο Theplayer τόνισε ότι το μόνο που κάνουν αυτά τα δημοσιεύματα είναι να υποτιμούν το ρόλο των υπεύθυνων σε θέματα μεταγραφών στον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση την ομάδα του «τριφυλιού».

Αναλυτικά η δήλωση του Βέλιτς στο Theplayer: «Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα που με εμφανίζουν ξανά να αναλαμβάνω πόστο στον Παναθηναϊκό αυτή του φορά του αρχισκάουτερ θέλω να δηλώσω τας εξής: Δεν είχα ούτε έχω επαφή με κανέναν από τον Παναθηναϊκό. Τέτοια δημοσιεύματα το μόνο που κάνουν είναι ν α προσβάλουν και να υποτιμούν το ρόλο και την παριουσία που θα έχουν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά. Δηλαδή, ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής. Και είναι κρίμα που γίνονται τέτοια πριν καν αρχίσει η νέα χρονιά».

Σε ερώτηση σχετικά με το επιχείρημα της αντίδρασης μερίδας του κόσμου στο πρόσωπό του ο Γιάσμικο Βέλιτς δήλωσε στο Theplayer: «Για την καραμέλα αυτή ένα έχω να πω: ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κρίση και ξέρει να εκτιμάει την προσπάθεια και τη δουλειά του καθενός. Και αυτό το εισπράττω καθημερινά χρόνια τώρα ακόμα και σήμερα από τον ίδιο τον κόσμο του Παναθηναϊκού».