Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2011

Ο Θάνος Πετρέλης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr!




Όπως πρώτοι σας μεταφέραμε, στο Παλάου Σεν Τζόρντι βρέθηκε και ο Θάνος Πετρέλης για να παρακολουθήσει από κοντά την νέα μεγάλη επιτυχία του Παναθηναϊκού. Ο λαϊκός τραγουδιστής λοιπόν μίλησε αποκλειστικά στο Newspao.gr για την εμπειρία του αυτή και για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση της έκτης κούπας.

Ελάχιστα λεπτά από την λήξη του μεγάλου τελικού και την κατάκτηση του έκτου ευραπωϊκού τροπαίου, είχαμε πλέον δώσει ραντεβού με τον Θάνο Πετρέλη έξω από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να πούμε δύο λόγια για τον Εξάστερο.

- Θάνο, πως νιώθεις ; Σε είδα αγχώθηκες λίγο στο τέλος αλλά όλα καλά τελικά...

“Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Βέβαια είχα πολύ άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, εσύ με είδες κιόλας. Όσο και να είσια σίγουρος για έναν αγώνα δεν ξέρεις το παιχνίδι τι μπορεί να σου κρύβει. Είδαμε στα τελευταία λεπτά εκεί που πήγαμε να ησυχάσουμε έγιναν κάποια επιπόλαια λάθη και ξαναμπήκε η Μακάμπι στο παιχνίδι αλλά η εμπειρία των παικτών μας που είναι τεράστια και του προπονητή που είναι ακόμα πιο μεγάλη, κατάφεραν να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα μας και να είμαστε πλέον για έκτη φορά πρωταθλητές Ευρώπης”.

ΜVP αναδείχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, για σένα όμως ποιος θα έπαιρνε τον τίτλο αυτό ;

“Θα ήταν άδικο να διαλέξω έναν παίκτη. Καθένας είχε τα δικά του χάι λάιτς, ήρθε και βοήθεια από τον πάγκο. Νομίζω ότι στον τελικό MVP ήταν ο Παναθηναϊκός και όχι ένας συγκεκριμένος παίκτης. Απέδειξε ξανά ότι είναι η καλύτερη ομάδα και δικαίως ήταν το φαβορί”.

- Έχεις ζήσεις πολλές από τις μεγάλες στιγμές του Παναθηναϊκού, θα μπορούσες να ξεχωρίσεις κάποιο από τα έξι πλέον τρόπαια των πράσινων ;

Το καθένα έχει τη δική του ομορφιά αλλά ιδιαίτερα σημαντικό και αγχώδες και που το θυμάμαι ακόμα είναι το πρώτο με το κόψιμο του Βράνκοβιτς. Από κει άλλωστε θεωρώ ότι έγινε το ξεκίνημα της τεράστιας πορείας του Παναθηναϊκού”.

- Σε είδα παρατηρούσα με μεγάλο θαυμασμό τον κόσμο του Παναθηναϊκού...

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι άξιος συγχαρητηρίων. Ήταν μοναδικός για ακόμη μια φορά και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδανα φτάσει και σε αυτή την επιτυχία. Έχω παρακολουθήσει και μπασκετικούς και ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ευρώπη και πάντα δίνουν βροντερό παρών. Θα είμαστε και ακόμα περισσότεροι στον τελικό αν υπήρχαν περισσότερα εισιτήρια. Νομίζω ότι αξίζουν και αυτοί συγχαρητήρια όπως και η ομάδα”.

- Πριν ακόμα προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το έκτο έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Να υποθέσω πως αφού ήρθες μέχρι την Βαρκελώνη θα έρθεις και στο Ελληνικό για την δεύτερη κούπα του Τριφυλλιού ;

Δυστυχώς δεν θα βρίσκομαι στην Ελλάδα για να μπορέσω να έρθω και στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και για αυτό να σου πω την αλήθεια δεν άφησα την ευκαιρία να πάει χαμένη και ήρθα στην Βαρκελώνη. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σε ένα φιλανθρωπικό event στη Νέα Υόρκη και δυστυχώς θα το παρακολουθήσωαπό το ίντερνετ. Ελπίζω και πιστεύω ότι και εκεί τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα το πάρουμε και εκείνο”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα

Αν σας αρέσει η δουλειά που κάνουμε και για να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ http://newspaohelp.blogspot.co
m/  KAI KANΤE ΚΛΙΚ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣH