Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2011

Το μελλοντικό αστέρι του Παναθηναϊκού ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Newspao.gr!




Κατακόκκινος από την χαρά του και μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε ο Φώτης Ζούμπος λίγους μόλις μήνες μετά το ντεμπούτο του στον Παναθηναϊκό, μίλησε αποκλειστικά στο Newspao.gr για το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της καριέρας του.

Το νέο μεγάλο αστέρι του Τριφυλλιού που δεν μπορούσε να πιστέψει τι κρατούσε στα χέρια του, μας μίλησε για τα συναισθήματα του μετά τον τον τελικό και το έκτο τρόπαιο της ομάδας. Ο Φώτης Ζούμπος σχολίασε αποκλειστικά στο newspao.gr: “Είναι απίστευτο δεν ξέρω τι να πω ! Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε φάιναλ φορ και πήραμε το τρόπαιο και δεν ξέρω τι να πω... Το χάρηκα πάρα πολύ. Όταν πήρα το κυπελλάκι το μικρό στα χέρια μου δεν μπορούσα να το πιστέψω και να σου πω την αλήθεια ακόμα δεν μπορώ. Είναι μια στιγμή που τόσα χρόνια έβλεπα στην τηλεόραση και ονειρευόμουν να την ζήσω και εγώ και τώρα είναι πραγματικότητα και είναι παράξενο. Είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου και ελπίζω να έχει και συνέχεια”.

Για να αποδώσει κλείνοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έκαναν όλοι πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο. Ελπίζω ότι θα έχουμε και συνέχεια”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα