Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Μαΐου 2011

Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί...




Ένα ευχαριστώ δεν αρκεί...Είτε είστε φίλαθλοι, είτε οπαδοί, είτε απλά Έλληνες που βιώνετε μια κατάσταση στην ίδια την χώρα που σας πικραίνει, σας προβληματίζει, σας βγάζει από τα ρούχα σας, δεν μπορείτε παρά να αναγνωρίσετε την μία και μοναδική σταθερή αξία: Τον Παναθηναϊκό του μπάσκετ.
Την ομάδα που έχει γίνει φαινόμενο, παράδειγμα προς μίμηση, λόγος για να ζηλεύουν όλοι οι υπόλοιποι και πάει λέγοντας. Νιώθεις περηφάνια να ξέρεις ότι υποστηρίζεις, ή έστω έχεις κοντά σου μια ομάδα που έχει γίνει η πιο επιτυχημένη σε συλλογικό επίπεδο ανάμεσα σε όλα τα ομαδικά σπορ, την τελευταία 20ετία. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα ρε γαμώτο να βλέπεις την Marca να έχει τίτλο: «Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχει όνομα: Παναθηναϊκός»!
Αυτή η γλυκιά ανατριχίλα δεν ανταλλάσσεται με τίποτα. Δεν τιμάται και δίχως άλλο μας ψηλώνει όλους πολλούς πόντους. Έξι Ευρωπαϊκά τρόπαια. Το λες και γεμίζει το στόμα σου. Το νιώθεις, αλλά να το χωρέσει ο νους δεν είναι εύκολο. Πραγματικά είμαστε όλοι τυχεροί. Επειδή οι μανάδες μας, μας έφεραν στον κόσμο τέτοια εποχή για να ζήσουμε αυτό το μεγαλείο. Να εκφράσεις με λόγια όλα τα συναισθήματα, δεν γίνεται. Για αυτό και επιλέξαμε να πούμε μόνο μερικά ευχαριστώ σε όσους έχουν βάλει έστω και το μικρότερο λιθαράκι για να χτιστεί αυτή η αυτοκρατορία.
Ευχαριστούμε που υπάρχετε ρε μάγκες για να μας κάνετε υπερήφανους.
Ευχαριστούμε που έχετε κρατήσει έναν ολόκληρο σύλλογο στις γιγαντιαίες πλάτες σας.
Ευχαριστούμε που μας κάνετε να νιώσουμε τι θα πει να είμαστε πρώτοι, τη στιγμή που σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής, με όσα βιώνουμε καθημερινά, είναι λιγάκι δύσκολο.
Ευχαριστούμε που έχετε μετατρέψει τις καρδιές μας σε ουρανό για να βάλετε τα αστέρια σας.
Ευχαριστούμε που διδάσκετε ήθος και έχετε γίνει σημείο αναφοράς για όλο τον κόσμο.
Ευχαριστούμε που δεν μας αφήνετε ποτέ να μιζεριάσουμε ως Παναθηναϊκοί.
Ευχαριστούμε γιατί μας διαψεύσατε... Μην είμαστε ψεύτες, πριν τα ματς με την Μπαρτσελόνα κανείς δεν έδινε τύχη στην ομάδα. Πόσο μικροί είμαστε όλοι για να κάνουμε κρίσεις και επικρίσεις σε κάτι τόσο μεγάλο... Σε κάτι άπιαστο!
Ευχαριστούμε γιατί ξέρουμε πως έχει και συνέχεια. Οπότε αυτό το ευχαριστώ είναι προκαταβολικό...
Μπορείς να γράφεις ευχαριστίες για αυτό το αθλητικό πρότυπο δομής, λειτουργίας, συνέπειας και συνέχειας, για πολλές ώρες. Όμως όσα και να βάλεις, πάλι λίγα θα είναι για την ομάδα που πήρε το έκτο Ευρωπαϊκό. Υποκλινόμαστε όλοι στο μεγαλείο σας. Το να αναφερθείς σε ονόματα, ίσως να είναι άδικο. Επειδή κάποιον μπορεί να αδικήσεις, κάποιον μπορεί να μειώσεις. Και αυτό θα ήταν εγκληματικό για τον Παναθηναϊκό μας... Για την ιστορία του. Επειδή μια μέρα θα λέμε όλοι στα εγγόνια μας ότι ζήσαμε αυτό το φαινόμενο. Ότι ήμασταν εκεί και είδαμε τα Ευρωπαϊκά. Όσα έχουν έρθει και όσα θα ακολουθήσουν. Να είστε όλοι δυνατοί, υγιείς, να σας έχει ο Θεός καλά. Όλα τα άλλα, θα έρθουν από μόνα τους. Υποκλινόμαστε απλά...
Υ.Γ.: Συγνώμη κιόλας, αλλά αρνούμαστε να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή...
Πηγή: OnSports.gr