Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

7 Μαΐου 2011

Απέτυχε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Ουδεμία έκπληξη προκαλεί η αδιαφορία των περισσότερων μετόχων στην πρόσκληση του Δ.Σ. για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. 

Ελάχιστα χρήματα μπήκαν ως χθες το βράδυ, καταληκτική ημερομηνία για όλους τους ενδιαφερόμενους και βέβαια ούτε τις βασικές υποχρεώσεις δεν μπορεί να εκπληρώσει η ΠΑΕ με τα ψίχουλα που μπήκαν στον λογαριασμό.

Κανείς δεν περίμενε κάτι καλύτερο και αυτό είναι κατά τη γνώμη μας το πιο λυπηρό αυτής της αμαρτωλής ιστορίας. Δεν ήρθε το τέλος, αλλά δεν βλέπουμε πως και πότε θα γίνει η αρχή για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της εταιρείας. Ο Δημήτρης Γόντικας εδώ και μέρες δεν είχε διάθεση καθώς δεν ζει σε δικό του κόσμο. Μιλάει με κάποιους εκ των μετόχων, παίρνει κλίμα και βέβαια ο άνθρωπος γνωρίζει από πρώτο χέρι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η διάθεση από κανέναν να συνεισφέρει πραγματικά και να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.

Ο Παύλος αν και θετικός στο να βάελι λεφτά, περίμενε τους υπόλοιπους, το ίδιο και ο Τζίγκερ, ο Βγενόπουλος δεν εμφανίστηκε, ο Πατέρας το ίδιο (σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που είχαμε ως αργά το βράδυ), άρα η κατάσταση παραμένει στάσιμη. Από Δευτέρα που θα ανοιχθεί ο λογαριασμός θα μετρηθούν τα κουκιά και αν πάρουμε ακόμη και το πιο αισιόδοξο σενάριο, ότι κάποιοι έβαλαν κρυφά χρήματα, το ποσό που θα μαζευτεί δεν φτάνει για να συζητάμε σοβαρά για μεταγραφές, σχεδιασμό και αποφυγή των πωλήσεων.

Φήμες για Μόαρ

Η αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή θεωρητικά έχει τελειώσει. Ο Γόντικας λένε οι πληροφορίες μας, κατέληξε σε τρία ονόματα και στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα θέσει επί τάπητος τις υποψηφιότητες για να αποφασίσουν όλοι μαζί σε ποιον θα κάνουν επίσημη πρόταση. Κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν χθες θέλουν τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ νε μελετάει την περίπτωση του Ισπανού, Ρικάρντο Μόαρ.

Ο Μόαρ την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής την ξεκίνησε στο Ανόβερο την διετία 2002-2004. Από το καλοκαίρι του 2004 μέχρι το 2010 ανέλαβε τις τύχες της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στην Ουντινέζε ως σύμβουλος της διοίκησης για μεταγραφικά θέματα.

Ο 57χρονος Ισπανός δεν είναι πολύ ακριβός, ενώ οι ίδιες φήμες αναφέρουν πως θα ήταν θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση στην Ελλάδα. Το όνομα δεν επιβεβαιώνεται από την πράσινη ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν συνιστά είδηση καθώς κανένα όνομα δεν επιβεβαιώνει η ΠΑΕ. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αυτό το ζήτημα, παρά το γεγονός πως στο οικονομικό δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα.
theplayer.gr