Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Έχει εμπιστοσύνη στον Ζοτς ο Κουτλουάι!

Να πανηγυρίσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό τίτλο την Κυριακή το απόγευμα (8/5) στη Βαρκελώνη ευχήθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Ιμπραήμ Κουτλουάι.

O Ιμπραήμ Κουτλουάι που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό στο Final-4 της Μπολώνια το 2002 μιλώντας στον ραδιοφωνικό «Sentra 103.3» τόνισε:
«Το τρίποντο αυτό ( το τρίποντο που σφράγισε την νίκη στον τελικό) είναι μια αξέχαστη στιγμή αλλά δεν ήταν ο λόγος που πήραμε την νίκη. Είχαμε πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και γι αυτό καταφέραμε να πάμε κόντρα στις προβλέψεις και να κερδίσουμε . Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Μπολώνια και εύχομαι την Κυριακή να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό και να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα μια επιτυχία» είπε αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης του τριφυλλιού ενώ όσον αφορά τα κλειδιά του ημιτελικού τόνισε :
«Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ και η άμυνα. Το δυνατό σημείο του Παναθηναϊκού είναι το πικ εν ρολ. Η Σιένα από την άλλη βασίζεται στην άμυνα και τον αιφνιδιασμό είμαι όμως σίγουρος ότι ο Ομπράντοβιτς θα βρει τις λύσεις…»
Τέλος μαντεύοντας ποιες θα είναι οι τελευταίες οδηγίες του Ζοτς στους παίκτες του είπε:
«Έδειξαν χαρακτήρα στην σειρά με την Μπαρτσελόνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν πιστεύω ότι θα έχουν πίεση και άγχος. Να χαρούν το παιχνίδι και να απολαύσουν το μπάσκετ πιστεύω ότι θα πει στους παίκτες ο Ομπράντοβιτς».