Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

4 Οκτωβρίου 2010

Αντιπρόεδροι Τζίγκερ-«Βγενό»!

Ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι ΕΝΩΜΕΝΟΣ και… φαίνεται στο καθετί!
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Νικόλας Πατέρας στη μεσημεριανή συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο τους πρότεινε να αναλάβουν οι ίδιοι τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων, ώστε οι «πράσινοι» να γίνουν πανίσχυροι και η φωνή να βγαίνει και επισήμως από τα στόματα των μετόχων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη, κάτι που θα συμβεί τις αμέσως προσεχείς μέρες ή και ώρες. Υπάρχει θετική βούληση, πλην όμως θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από την πλευρά του «Βγενό» αν αυτό είναι εφικτό, λόγω της διοικητικής θέσης που κατέχει στη MIG.

Σε ό,τι αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, να επαναλάβουμε πως η απόφαση που πάρθηκε στη μεσημεριανή συνάντηση των τριών ανδρών αναφέρει ότι τόσο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όσο και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, αποφάσισαν να βάλουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ όλο το ποσό που τους αναλογεί.
Έτσι ο Τζίγκερ, στα 5 εκατομμύρια ευρώ που ήδη είχε καταθέσει θα προσθέσει ακόμη 4,1, ώστε να φτάσει στα 9,1 που προβλέπει το 54,7% που κατέχει.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα βάλει 1,8 εκατ. ευρώ, ως κάτοχος του 11%. Ο Νικόλας Πατέρας και ο Παύλος Γιαννακόπουλος έχουν ήδη καταβάλει τις 800.000 ευρώ που αντιστοιχούν στον καθένα και ο Παναγιώτης Δάβαρης τις 220.000 από τις 440.000. Ερωτηματικό παραμένει η στάση των κ.κ. Νίκα, Ξύλα, Πολέμη που για τους δικούς τους λόγους δεν δείχνουν ζεστοί να «μπουν» στην αύξηση.
(leoforos)
10bet