Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Μπατίστ: “Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ομπράντοβιτς”


Ο Μάικ Μπατίστ εμφανίστηκε έτοιμος για την “μάχη” με την Σιένα και ανυπόμονος να “καθαρίσει” και τους Ιταλούς και να φτάσει σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους στην ανοικτή προπόνηση του Τριφυλλιού, ο Αμερικανός σέντερ του Τριφυλλιού, αναφερόμενος στον ημιτελικό με την Σιένα, δηλώνει... πανέτοιμος:“Είμαστε έτοιμοι για αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στη Σιένα, είναι ο τελικός πριν τον τελικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όσο για μένα, είμαι δυνατός και περιμένω πως και πως να παίξω”.

Στη συνέχεια, ο Μάικ Μπατίστ, ανέφερε πως ο τρόπος παιχνιδιού της Σιένα μοιάζει με αυτόν του Παναθηναϊκού όμως όπως επισήμανε ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πετύχει τον νέο μεγάλο του στόχο, σχολιάζοντας: “Είναι σαν να παίζουμε με τον εαυτό μας μοιάζουμε πάρα πολύ στο γεγονός ότι παίζουν και οι δυο ομάδες πάρα πολύ σκληρή άμυνα και το παιχνίδι θα είναι σαν σκυλοκαυγάς. Έχουν ποιότητα στο ρόστερ τους δεν παίζουνε καθόλου εγωιστικά και έτσι γίνονται πολύ δύσκολοι στο να τους αντιμετωπίσεις. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και με μια ώρα καλό μπάσκετ νομίζω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας”.
Για να συμπληρώσει στη συνέχεια αναφερόμενος στην Σιένα: “Παρακολούθησα τα παιχνίδια τους με τον Ολυμπιακό και εκεί έδειξαν την ποιότητα τους αφού είχαν χάσει το πρώτο παιχνίδι με 50 πόντους και κατάφεραν και γύρισαν την σειρά σε 3-1. Επαιξαν με πάθος και θέληση και είναι μια ομάδα που κάνει ότι περνάει από χέρι της για να κερδίσει”.
Υπέροχη εμπειρία ο Παναθηναϊκός”
Τέλος, κλείνοντας, ο έμπειρος σέντερ δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο τυχερός που αισθάνεται έχοντας προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: “Όλα μου τα χρόνια στον Παναθηναϊκό είναι μια υπέροχη εμπειρία είμαι πολύ τυχερός που έχουμε προπονητή τον Ζέλικο Ομπραντοβιτς,ο οποίος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Είναι ένας άνθρωπος που πάντα παίρνει από τους παίκτες του το 100%”.
Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα