Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

12 Οκτωβρίου 2010

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Σηφάκης: Πέρασε κάποια μικρή αγωνία, όμως δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια μεγάλη επέμβαση και δεν ευθύνεται για το γκολ. Με τη σταθερότητά του κάτω από τα δοκάρια εμπνέει σιγουριά και στην άμυνά του.
Βύντρα: Ο Ρεφαέλοφ του έκανε δύσκολη τη ζωή, καθώς υπήρχαν περιπτώσεις που τον έχανε. Παράλληλα δεν πρόσφερε τίποτα σπουδαίο οργανωτικά. Θα μπορούσε να σκοράρει στο 75’.

Α. Παπαδόπουλος: Εδειχνε να μην έχει πρόβλημα αλλά τον έπιασε «ταραχή» στη φάση της ισοφάρισης και αντί να παρακολουθήσει την κίνηση του Σέχτερ, πήγε πάνω στον Κολαούτι που έβγαλε τη σέντρα. Είχε και καλές επεμβάσεις, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά.

Παπασταθόπουλος: Ηταν πιο σταθερός από τον παίκτη του Ολυμπιακού και είχε κάποιες επεμβάσεις που απέτρεψαν τον κίνδυνο προς την εστία του Σηφάκη. Όμως υπήρχαν και περιπτώσεις που τα έχανε λόγω της ταχύτητας των αντιπάλων. Οι Ισραηλινοί ζητούν πέναλτι για χέρι του στο 24’.


Σπυρόπουλος: Περιορίστηκε μόνο στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Αλλωστε δεν είχε και χώρο για να κατεβαίνει, καθώς «έβρισκε» πάνω στον Σαμαρά. Όμως το λάθος του, το αυτογκόλ δηλαδή που πετυχαίνει, έδειξε αδυναμία και θα μπορούσε να διώξει τη μπάλα προ του Σέχτερ.

Κατσουράνης: Υποτίθεται ότι έπαιζε επιτελικός μέσος, όμως δεν είδαμε να βγάζει κάποια μπαλιά που να δημιουργεί κίνδυνο. Ηταν μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς τον έχουμε συνηθίσει σε υψηλότερα στάνταρ.

Καφές: Η αθόρυβη δύναμη. Η πάσα του στο Σαλπιγγίδη στο πρώτο γκολ, απέδειξε ότι βλέπει γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρία από το πουθενά. Καλός ανασταλτικά, βοήθησε και στην επιχείρηση-ηρεμία.

Καραγκούνης: Εβγαλε τη μπαλιά στο πέναλτι, ενώ «νίκησε» και τον Αουάτ από τα έντεκα βήματα. Είχε διάθεση να προσφέρει, έτρεξε πάνω κάτω και το πιο σημαντικό ότι κρατούσε τη μπάλα για να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας. Με στοιχεία ηγέτη.

Σαμαράς: Οι μπαλιές του ήταν πηγή κινδύνων και την εστία του Ισραήλ. Φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματά του στην αριστερή πλευρά. Αυτά που πρόσφερε ήταν αρκετά, καθώς τον αισθάνθηκαν οι αντίπαλοι. Μάλιστα ήταν σε διαρκή κίνηση. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Σάντος τον έβαλε στην κορυφή της επίθεσης και στη συνέχεια τον αντικατέστησε.

Νίνης: Δεν είναι δυνατόν να κριθεί, καθώς τραυματίστηκε στο 14’ και έγινε αλλαγή.

Σαλπιγγίδης: Είχε ανάγκη αυτό το γκολ και με την ενέργειά του έδειξε ότι το πίστευε κιόλας. Πέτυχε ένα καθαρά προσωπικό τέρμα, εκμεταλευόμενος και το όπλο της ταχύτητας, κερδίζοντας στο σπριντ τον Κέιμαν. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν όλα τα λεφτά, καθώς κέρδισε και το πέναλτι. Ακόμη τρέχουν να τον προλάβουν οι αντίπαλοί του. Σόουμαν!

Φετφατζίδης: Πέρασε στη θέση του Νίνη στο 14’. Η Εθνική κέρδισε έναν παίκτη που θα παίζει βασικός. Παρότι έπαιζε για δεύτερη φορά με τη φανέλα με το εθνόσημο δεν είχε τρακ. Πραγματικό φαινόμενο! Θα μπορούσε να σκοράρει στο 68’, ενώ στο 75’ έδωσε γκολ στο… πιάτο στο Βύντρα, ο οποίος αστόχησε.

Μήτρογλου: Μπήκε στο τέλος αλλά δεν είχε κάποια ευκαιρία.

Μανιάτης: Δεν κρίνεται.
10bet