Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Σεπτεμβρίου 2010

Ώρα για αποδείξεις

Σκυμμένα κεφάλια και προβληματισμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στην Παιανία στην σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» έκαναν αποθεραπεία, αλλά διάθεση για πολλές κουβέντες δεν υπήρχε.
Γι’ αυτό ο Νίκος Νιόπλιας δεν επισήμανε λάθη στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές. Απλά τους ζήτησε να νικήσουν την Κυριακή, προκειμένου να πάει η ομάδα ήρεμη στη διακοπή, διάστημα στο οποίο πρέπει να βελτιώσει τα κακώς κείμενα.

«Δεν μας πήγε το ματς απ’ την αρχή. Ξεκινήσαμε καλά από λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Τώρα πρέπει να το ξεχάσουμε. Ήρθε η αποβολή δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς, έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο ματς με τον Εργοτέλη και μετά την διακοπή όπου θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Ο λόγος στους αρχηγούς

Μετά τον Νίκο Νιόπλια, τον λόγο πήραν οι δύο αρχηγοί του «τριφυλλιού». Πρώτα ο Γιώργος Καραγκούνης: «Πάμε να συνεχίσουμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα».

Ακολούθως, μίλησε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του: «Συγνώμη για την αποβολή μου. Όπως και ο Γιώργος, πιστεύω κι εγώ στην ομάδα. Θέλω να έχουμε αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό πρέπει να νικάμε τα ματς. Να ξαναβρούμε την καλή μας ψυχολογία».
10bet