Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

Τα μαργαριτάρια των (νέων) πρακτικών

Αρκετές «ομορφιές» προέκυψαν από τη νέα διαρροή των πρακτικών του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού της 12ης Απριλίου. Τα μαργαριτάρια, που έλεγε κάποτε και η Λιάνα Κανέλλη στο «Ομιλείτε ελληνικά», που αλιεύσαμε:

Ο Ιάκωβος Γεωργάνας ήταν αυτός που πρότεινε να γίνει η αύξηση Μ.Κ. με τιμή μετοχής στα 5,40 ευρώ. Στα επίπεδα της προηγούμενης αύξησης και όχι στη λογική, για παράδειγμα, των πρόσφατων αυξήσεων των τραπεζών, όπου υπήρχε πτώση στην τιμή της μετοχής περίπου 40%. Παρ' ότι ο εισηγητής είναι πρώην τραπεζίτης...

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε σταγόνα στον ωκεανό την αύξηση 10-15 εκατ. ευρώ, ζητώντας να ξαναγίνει η ΠΑΕ μονομετοχική, παρουσιάζοντας το παράδειγμα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Θανάσης είναι αυτός που άγγιξε το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Διότι σε μια εποχή κρίσης ουδείς οπαδός θα γκρινιάξει, εάν η ΠΑΕ κάνει περικοπές. Το πρόβλημα είναι εάν ο Ολυμπιακός δεν λειτουργήσει υπό καθεστώς κρίσης. Τότε αλλάζει η κουβέντα...

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εκατό τοις εκατό δίκιο όταν λέει ότι από τα Χριστούγεννα του 2008 είχε εισηγηθεί την απομάκρυνση του Αντωνίου, για τον οποίο είχε εισηγηθεί ο ίδιος την πρόσληψή του, στη δημιουργία του πολυμετοχικού. Ωστόσο, οι μεγάλες γκάφες του Αντωνίου και συνολικά της διοίκησης έγιναν το πρώτο καλοκαίρι και όχι το δεύτερο, όταν ήρθαν Σισέ, Λέτο, Κατσουράνης!

Ο Αργύρης Μήτσου είναι προφανές ότι ξέχασε ότι εκπροσωπεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο Δ.Σ., αφού με τη φράση περί κακής διαχείρισης την τελευταία τριετία λησμόνησε ότι πέρσι τα ηνία τα είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και όχι ο Πατέρας με τον Βγενόπουλο, τους οποίους νόμιζε ότι κάρφωνε!

Ο Δημήτρης Γόντικας επιφορτίστηκε με την ενημέρωση των φίλων της ομάδας για την οικονομική κατάσταση και την προοπτική περικοπών, την ίδια ώρα που στο συμβούλιο δεν μπόρεσε να περάσει τις πωλήσεις!

Ο Αντώνης Αντωνιάδης είναι προφανές ότι ήθελε να δεσμεύσει το συμβούλιο για τον Τζιμπρίλ Σισέ και γι' αυτό προσπάθησε να βγάλει τα ονόματα που είναι στο πλάνο των πωλήσεων.

Και κάτι εκτός πρακτικών: Οι αγγλικοί όροι που ακούστηκαν στο Δ.Σ. και ειδικά η χρήση της αγγλικής από τον Αδαμάντιο Πολέμη έκαναν κάποια στιγμή τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να του φωνάξει: «Αδαμάντιε, μίλα ελληνικά, δεν προλαβαίνω να μεταφράζω στον Δομάζο».
εexedra.gr