Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Μαΐου 2011

Φώτσης: “Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος”

Μπορεί ο Αντώνης Φώτσης να έχει ζήσει αρκετά φάιναλ φορ όμως καθένα στο οποίο βρίσκεται με τον Παναθηναϊκό έχει ξεχωριστή σημασία. Μιλώντας λοιπόν στην ανοιχτή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο έμπειρος φόργουορντ του Πεντάστερου τόνισε ότι το Τριφύλλι είναι πανέτοιμο για ακόμη μια κούπα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον ημιτελικό με την Σιένα, ο “Batman” τόνισε: “Ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος για το νέο μεγάλο του στόχο και όλοι οι παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε σκληρά στο παιχνίδι με την Σιένα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση”.

Όσο για το ποια θα είναι τα στοιχεία - “κλειδιά” του αγώνα με την ομάδα του Νίκου Ζήση, ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε: “Σίγουρα η άμυνα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξουμε αλλά και όπως γνωρίζετε είναι εδώ και χρόνια το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίζουμε πολύ καλή άμυνα όμως ειδικά σε έναν ημιτελικό όπως αυτόν που έχουμε με την Σιένα, θα μετρήσουν και άλλα πράγματα. Πρέπει να είμαστε καλοί και σε άλλους τομείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επκεντρωθούμε στα πλεονεκτηματά μας και φυσικά να αποφύγουμε τα λάθη”.

Αποστολή στη Βαρκελώνη, Μίρκα Μπούρα