Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

1 Μαΐου 2011

«Δεν γίνεται να χάσουμε»

Το διήμερο ρεπό τους απολαμβάνουν από την Κυριακή οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά φυσικά αρκετοί ήταν αυτοί που παρακολούθησαν από τις τηλεοράσεις τους τον Σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.

Φυσικά, βλέποντας τον τρόπο που επικράτησε η ΑΕΚ, αλλά και τα όσα έγιναν στο ματς δεν μπορούσαν παρά να τα βάζουν με την τύχη τους και την απροκάλυπτη φέτος αδικία που υπέστησαν σε σημαντικά παιχνίδια, όπως στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Όταν οι «πράσινοι» είχαν καταφέρει μέσα στο γήπεδο να πετύχουν μια επική ανατροπή και να έχουν στα χέρια τους την πρόκριση, αλλά ο Παππάς αποφάσισε να γίνει αυτός πρωταγωνιστής κρατώντας καθυστερήσεις μέχρι να μπορέσει η ΑΕΚ να βάλει ένα γκολ, όπως και έγινε τελικά με τον Μίτσελ και την άστοχη έξοδο του Καρνέζη.

Κάποιοι από τους παίκτες που είδαν τον τελικό δεν πίστευαν πως αποκλείστηκαν από αυτή την ομάδα και έχασαν την ευκαιρία να σηκώσουν αυτή την κούπα, αλλά παράλληλα πείσμωναν ενόψει των πλέι οφ και εξέφραζαν τη σιγουριά τους για επικράτηση και κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

«Εμείς έπρεπε να ήμασταν στη θέση τους, αν δεν παίζαμε αιώνια εκείνο το ματς… Τουλάχιστον να τους κερδίσουμε στα πλέι οφ. Δεν γίνεται να χάσουμε αν είμαστε σοβαροί. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε» ανέφεραν χαρακτηριστικά.