Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Απριλίου 2011

Επιστροφή τη Δευτέρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν απόλυτος στα όσα είπε στους παίκτες του και δεν τους άφησε περιθώρια ούτε να σκεφτούν ξανά να του ζητήσουν μια επιπλέον μέρα ρεπό, τη Δευτέρα του Πάσχα, όπως είχαν κάνει λίγες μέρες πριν.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι άπαντες τη Δευτέρα 26 Απριλίου, το απόγευμα όμως, καλούνται να δώσουν το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και να ξεκινήσουν τη προετοιμασία του Τριφυλλιού ενόψει των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν στις 8 Μαίου.

Ουσιαστικά δηλαδή οι πράσινοι θα έχουν δέκα μέρες για να δουλέψουν σκληρά και να παρουσιαστούν πολύ καλύτεροι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα για την κατάληψη της 2ης θέσης και της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Φερέιρα μάλιστα θα περιμένει πως και πως να δει τους παίκτες του τη Δευτέρα έτσι ώστε να δει ακόμα και σε ποιους εκ των τραυματιών θα μπορεί να υπολογίζει για την έναρξη των πλέι οφ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι πράσινοι ιδίως στους πρώτους αγώνες έχουν να αντιμετωπίσουν τρεις σημαντικές απουσίες καθώς λόγω τιμωρίας δεν θα αγωνιστούν στο πρώτο παιχνίδι οι Καντέ, Μπουμσόνγκ, Λέτο και ο Γκαρσία ενώ ο Αργεντινός θα χάσει και το δεύτερο ματς.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από τη Δευτέρα το απόγευμα καθώς τώρα οι πράσινοι απολαμβάνουν το ρεπό τους και τις Άγιες μέρες του Πάσχα είτε εντός είτε εκτός του "κλείνον άστυ".
prasinanea.gr