Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2010

Επέστρεψε ο Γκοβού


Εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού, από την περασμένη Κυριακή βρισκόταν στην πατρίδα του, όπου είχε το θλιβερό καθήκον να συνοδεύσει τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία.




Ο «Σιντ» από το αεροδρόμιο πήγε κατ’ ευθείαν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, για να μην χάσει την προπόνηση της ομάδας.

Εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά, όποιος τον έβλεπε καταλάβαινε ότι είναι σε κακή κατάσταση, καθώς είχε διαρκώς κατεβασμένο το κεφάλι. Ασφαλώς, είναι απόλυτα λογικό να έχει επηρεαστεί από τον χαμό του πατέρα του.

Όλοι οι συμπαίκτες του προσπαθούν να συμπαρασταθούν και να του φτιάξουν κάπως τη διάθεση, πράγμα που σαφώς δεν είναι εύκολο.

Η τραγική αυτή είδηση, μάλιστα, τους βρήκε όλους στο πλάι του καθώς πληροφορήθηκε τον θάνατο του πολυαγαπημένου του πατέρα, στα αποδυτήρια του γηπέδου της Καβάλας μετά το ματς με την ομώνυμη ομάδα.

Δεν είναι… πλαστά

Από το πρωί της Πέμπτης έχουν τεθεί στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο και την Κοπεγχάγη. Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού πέρασαν από τα σημεία διάθεσης και προμηθεύτηκαν «μαγικά χαρτάκια» για τα πρώτα ματς που θα δώσουν οι πρωταθλητές στην έδρα τους με τον κόσμο τους.

Πάντως, επειδή αρκετοί έχουν παραξενευτεί από το γεγονός ότι τα εισιτήρια για τον Πανιώνιο γράφουν πάνω ημερομηνία Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν αποτελεί πρόβλημα. Απλά όταν τυπώθηκαν τα εισιτήρια δεν είχε οριστεί το ματς για το Σάββατο.
10bet