Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Σεπτεμβρίου 2010

Η πρώτη κατοστάρα


Μια δεύτερη εύκολη νίκη με την πρώτη κατοστάρα της χρονιάς, σημείωσε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό απέναντι στην Ούζιτσε. Επιβλήθηκε με 100-40, αποθεώθηκε από 3000 φιλάθλους και έδειξε κάποια πρώτα στοιχεία από το νέο του αγωνιστικό πρόσωπο.


Ο Ομπράντοβιτς χρησιμοποίησε 13 παίκτες, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να μπαίνει στο τελευταίο τρίλεπτο. Στο γήπεδο παρών ήταν ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς, αλλά και ο Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, από τους παίκτες θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ.


Οι «πράσινοι» θα δώσουν το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι στις 25 Σεπτεμβρίου στο Κραγκούγεβατς, απέναντι στην Ράντνιτσκι και το τελευταίο δύο μέρες αργότερα απέναντι στη Ζέλεζνικ στο Βελιγράδι, πριν επιστρέψει η αποστολή στην Ελλάδα στις 28 Σεπτεμβρίου.


Τα δεκάλεπτα: 22-14, 52-22, 73-37, 100-40

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 14, Καλάθης 9, Φώτσης 5 (1), Νίκολας 13 (3), Μπατίστ 13, Περπέρογλου 14 (1), Σάτο 9 (2), Διαμαντίδης 2, Τσαρτσαρής 2, Καϊμακόγλου 2, Τέπιτς 4, Βουγιούκας 10, Σερμαντίνι 3


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος τιμήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά του, τόνισε σχετικά με το δεύτερο φιλικό απέναντι στην Ούζιτσε και τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την υποδοχή, όχι μόνο στο πρόσωπό μου, αλλά σε όλη την ομάδα. Σε ότι αφορά τον αγώνα η ομάδα ήταν σοβαρή από την αρχή ως το τέλος. Σεβαστήκαμε και τους εαυτούς μας και τους αντιπάλους μας και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε πάντα, σε κάθε αγώνα»10bet