Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Απριλίου 2011

Επιμένει για Μάτος

Η Μποταφόγκο δεν καταθέτει τα όπλα για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαρσέλο Μάτος. Ο δανεισμός του 27χρονου μέσου από τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο, αλλά οι ιθύνοντες του Βραζιλιάνικου συλλόγου παρά την οικονομική διαφορά με τους «πράσινους» συνεχίζουν τις προσπάθειες.

«Ο Μάτος έχει συμβόλαιο μέχρι τα μέσα της σεζόν (30 Ιουνίου του 2011). Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, αλλά χρειάζεται προσοχή και υπομονή για να έχουμε ικανοποιητική κατάληξη στην υπόθεση», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Μποταφόγκο, Άντερσον Μπάρος.

Από πλευράς Παναθηναϊκού έχει καταστεί σαφές πως δεν πρόκειται να κάνουν... εκπτώσεις στην Μποταφόγκο και πως αν θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του Μάτος θα πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό που προβλέπεται στη σχετική οψιόν. Διαφορετικά, ο παίκτης-που έχει δηλώσει πως θα προτιμούσε να παραμείνει στη χώρα του για οικογενειακούς λόγους και όχι μόνο-είναι ευπρόσδεκτος στην Παιανία από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πάντως ο Μαρσέλο Μάτος συνεχίζει να μιλά σαν να έχει... μέλλον στην Μποταφόγκο. «Η ομάδα μας έχει οικονομικά προβλήματα και δυσκολεύεται να αποκτήσει παίκτες. Ας ελπίσουμε πως θα αποκτηθούν αυτοί που θέλουμε. Αν συμβεί αυτό, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Μένουν μόνο λίγα κομμάτια για να γίνει η Μποταφόγκο σπουδαία ομάδα», τόνισε στο «Radio Globo».