Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Απριλίου 2011

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ...

To MyPanathinaikos, γράφει στο blog του στο Newspao.gr:


undefinedΕδώ και αρκετό καιρό όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, της "μάνας του λόχου" όπως έχουμε συνιθήσει να λέμε.                                                                                                                                                                                            Οι περισσότεροι από τον Ερασιτέχνη στράφηκαν προς το κόσμο του Παναθηναϊκού, κατ' αρχάς μέσω εκκλήσεων για οικονομική βοήθεια από SMS και έπειτα μέσω της συναυλίας με την Άννα Βίσση.
Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις δεν ανταποκρίθηκε ο προσδοκούμενος αριθμός φίλων, και ο Παναθηναϊκός λαός έχει κατηγορηθει γι' αυτό.
Θα σας πω τι πιστεύω, και προπάντων τι αισθάνομαι εγώ .Κατ' αρχάς δεν πιστεύω οτι οι τσέπες μας είναι τόσο άδειες για να μην μπορούμε να να δώσουμε περίπου 20 ευρώ και για τα δύο μαζί. Ούτε πιστεύω οτι είμαστε τσιγγούνηδες που λυπόμαστε να δώσουμε ένα τόσο ευτελές ποσό.
Για' μένα και πολλούς άλλους το ζήτημα είναι περισσότερο ψυχολογικό. Είτε μας αρέσει, είτε όχι - εμένα δεν μ' αρέσει - το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ, με το ποδόσφαιρο μεγαλώσαμε, με το ποδόσφαιρο ζούμε, και αυτό μας πονάει περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Οταν τα πράγματα είναι καλά στο ποδόσφαιρο, ακόμα κι ΟΛΑ τ' άλλα αθλήματα να πηγαίνουν χάλια, οι επιτυχίες του ποδοσφαίρου καλύπτουν όλα τα υπόλοιπα. Στον αντίποδα όταν όλα τ' αθλήματα εκτος ποδοσφαίρου πηγαίνουν καλά και το ποδόσφαιρο οχι, αυτό δεν καλύπτεται. Φαίνεται οτι αυτό το άθλημα έχει μία ιδιαίτερη δυναμική.
Αυτό δεν ισχύει μόνο για το Παναθηναϊκό αλλά για όλες τις ομάδες. Μπορεί ο Ερασιτέχνης να είναι η "μάνα του λόχου", όμως η ΠΑΕ είναι ο "πατέρας" μας - προς Θεού, μην κάνετε περίεργους συνειρμούς - και όταν ο πατέρας που ταϊζει τη ψυχή μας είναι άρρωστος τότε δυστυχώς δεν έχουμε χώρο για άλλες σκέψεις.
Εαν μπορούσα να κάνω κάτι καλό για το Παναθηναϊκό θ' άρχιζα απο το ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Εκει είναι ο μεγάλος πόνος, εκεί είναι η γάγγραινα που κατατρώει όλο το Παναθηναϊκό. Εάν γιατρευτεί ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα γιατρευτεί ΟΛΟΣ ο Παναθηναϊκός.
Είναι πράγματι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στον Ερασιτέχνη, άλλα δυστυχώς δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε τις ψυχές μας. Ομως θα ήθελα απο τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να ενώσουν κι αυτοί τις φώνες τους με το Παναθηναϊκό λαό για την εξυγείανση της ΠΑΕ απο τη "κόπρο του Αυγείου", και να είναι σίγουροι οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα τους ξεχάσει.
Υ.Γ.Όλα τα μέλη του blog Mypanathinaikos,σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση αδέλφια!