Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Απριλίου 2011

Ακόμα μία ένδειξη φυγής

Το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα (και όχι μόνο) για τον Λέτο είναι γνωστό. Με την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα στην Ελλάδα, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής το σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Το πρόβλημα για τη μεταγραφή στους «βιόλα», όμως, είναι πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και στην Ιταλία επιτρέπεται μόνο μία μεταγραφή μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή σε κάθε μεταγραφική περίοδο (και μάλιστα η ομάδα υποχρεούται να αντικαταστήσει άλλον μη κοινοτικό).

Ο Λέτο, ωστόσο, φαίνεται αποφασισμένος να παίξει στην Ιταλία, αφού μόλις ενημερώθηκε για αυτό έτρεξε τις διαδικασίες έκδοσης κοινοτικού διαβατηρίου και συγκεκριμένα ιταλικού.

Αυτή η ιστορία, άλλωστε, είχε μπει «τροχοπέδη» στην καριέρα του στη Λίβερπουλ και δεν θέλει να σκέφτεται πως μπορεί και πάλι να το βρει μπροστά του στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή στην Ιταλία.

Αν πάρει, βέβαια, το διαβατήριο στα χέρια του θα εξυπηρετήσει και τον Παναθηναϊκό, εάν τελικά μείνει στην Ελλάδα, αφού δεν θα πιάνει πια θέση ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα.
sportnet.gr