Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Φεβρουαρίου 2010

Μέσα ο Ζιλμπέρτο


Στην προπόνηση που έγινε το πρωί στην Παιανία οι παίκτες που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις 1 εναντίον 1 και εναντίον 2 και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.
Ανάμεσα τους ήταν και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που φαίνεται...
πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σεϊταρίδης, ενώ ο Γκάμπριελ δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας.
Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Φέτσης, Σταμπολζίεφ και Μαχλελής.Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Γιώργος Καραγκούνης που πήρε τον λόγο και τόνισε ότι: «Παιδιά είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, το πρωτάθλημα περνάει από τα πόδια μας. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να αποδώσουμε στην συνέχεια καλύτερα για να πάρουμε τον τίτλο».Νωρίτερα είχε μιλήσει ο Νίκος Νιόπλιας που είπε πως: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί βάση της απόδοσης μας στο παιχνίδι. Δικαιούμαστε κάτι καλύτερο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Πληρώσαμε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές καταβάλατε μεγάλη προσπάθεια και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζω. Δεν έχει τελειώσει τίποτα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ενόψει της δύσκολης συνέχειας»