Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1, Κατσουράμης: "Εμείς θα το πάρουμε"

- Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: "Σε γενικές γραμμές ήταν ισσοροπημένο το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, ισοφαρίσαμε γρήγορα το γκολ του ΠΑΟΚ, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, εκτός του Σισέ, όμως δεχθήκαμε ένα γκολ που ομάδες σαν εμάς δεν πρέπει να τρώνε. Αν δεν το είχαμε δεχθεί, πιστεύω πως θα παίρναμε το ματς".

- Για την συνέχεια: "Συνεχίζουμε, έχουμε επτά ματς ακόμα, κάναμε δύο συνεχόμενες ήττες, ωστόσο έχουμε...
τα φόντα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η άποψή μου είναι πως αν περιορίσουμε τα λάθη μας, κυρίως στην άμυνα, έχουμε τις πιθανότητες να πάρουμε τον τίτλο".

Για την αναμέτρηση με την Ρόμα: "Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στη Ρόμα, ένα πραγματικά δύσκολο εκτός έδρας ματς. Και αν πάρουμε το ματς αυτό θα έχουμε καλή ψυχολογία για το ματς σε Νέα Σμύρνη".

- Για το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα: "Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που κάνουμε και έχουμε στο πρωτάθλημα παθητικό τα δύο γκολ στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια. Ποιότητα έχουμε να πετύχουμε ένα γκολ, απλά θα πρέπει να είμαστε πιο καλοί στην άμυνα".

- Για το γεγονός ότι και πάλι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ: "Καλό είναι να μην είμαστε εμείς πίσω στο σκορ. Όταν έχουμε το προβάδισμα δύσκολα χάνουμε τη νίκη".- Για την πίεση και την πορεία του ΠΑΟΚ: "Δεν με εκπλήσσει η πορεία του ΠΑΟΚ, ωστόσο στο τέλος εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα."

Καντέ:
"Μας κόστισαν τα λάθη"

"Το πρωτάθλημα είναι ο κύριος στόχος μας. Το θέλουμε όλοι, οι οπαδοί, εμείς, η διοίκηση. Στο παιχνίδι ήμασταν καλοί και δεν έπρεπε να χάσουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Τα πράγματα δυσκόλεψαν, όμως ακόμα είναι στο χέρι μας να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έγιναν ορισμένα λάθη, τα οποία μας κόστισαν και για αυτό ήρθε η ήττα. Είμαστε υποχρεωμένοι να δουλέψουμε σκληρά και να τα διορθώσουμε. Δεν μας επηρέασε η κούραση από τον αγώνα με τη Ρόμα, ούτε το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι της Πέμπτης".