Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Ιουνίου 2014

Ο Καλάθης ψάχνεται και ο ΠΑΟ δεν θα περιμένει για πολύ!


Σύμφωνα με το trifillakia.gr, παρά την εξαιρετική προσφορά του Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης... ψάχνεται, με αποτέλεσμα να "κολλάει" τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Εξάστερου, ο οποίος δεν σκοπεύει να περιμένει πολύ.



Αναλυτικά το δημοσίευμα του trifillakia.gr:

"Σας είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού ξεκινάει με τον Νικ Καλάθη. Άλλος θα είναι ο σχεδιασμός αν αποκτηθεί και άλλος αν συμβεί το αντίθετο.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Καλάθη τις τελευταίες δύο εβδομάδες και του κατατέθηκε επίσημη πρόταση-μαμούθ 6,5 εκατομμύρια δολλάρια για 3 χρόνια που με τα μπόνους φτάνουν τα 7,5. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι του τονίστηκε ότι τον θέλουμε για ηγέτη στην ομάδα με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στον Παναθηναϊκό του είχαν τονίσει ότι ήθελαν μια απάντηση μέχρι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αν γινόταν ώστε να προχωρήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Καλάθης αυτή τη στιγμή μπλοκάρει όλες τις ανακοινώσεις της ομάδας.

Η απάντηση δεν ήρθε και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να περιμένει ακόμα 2-3 μέρες. Είναι δεδομένο ότι ο Καλάθης ψάχνει το πιο υψηλό συμβόλαιο από ότι φαίνεται για αυτό τρενάρει την απόφασή του καθώς περιμένει κάτι καλό από Ρωσία μεριά.

Αυτό για μένα είναι τουλάχιστον λυπηρό καθώς έχει γνώμονα πρώτα το οικονομικό και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το όλο πρότζεκτ μιας ομάδας. Κάτι αντίστοιχο βέβαια έκανε και το 2012 που πήγε στην Κούμπαν.

Είναι σαφές ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει σε κανένα πλειστηριασμό και αν δεν απαντήσει ο Καλάθης άμεσα θα συνεχίσει κανονικά το πλάνο του προχωρώντας στον επόμενο στόχο".